Vali Aksoy'dan Avukatlar Günü Mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy avukatlar günüyle alakalı kutlama mesajı yayınladı.

banner96

Vali Aksoy'dan Avukatlar Günü Mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy avukatlar günüyle alakalı kutlama mesajı yayınladı.

05 Nisan 2018 Perşembe 13:55
Vali Aksoy'dan Avukatlar Günü Mesajı
banner22

Tüm dünyanın en vazgeçilmezi olduğu kadar, ülkemizin de, toplum olarak bizlerinde vazgeçilmezi olan hukukun üstünlüğü en büyük idealimizdir. Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından birisi adaletin sağlanmasıdır.  

Avukatlarımız da, yargı makamları nezdinde bireylerin haklarını savunmasının yanında, hukukun üstünlüğü ilkesi ve insan hak ve özgürlerinin korunması için, toplumsal değişim ve gelişimlerde sürekli aktif ve ön açıcı bir rol üstlenmektedirler.

Bu kapsamda gerek ülkemizin bir hukuk devleti olmasında, gerekse bireyin hak ve özgürlüklerinin kullanılmasında ve savunulmasında, adaletin sağlanmasında avukatlarımız önemli bir görev üstlenmektedirler.

Kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesi işlevinde ulvi bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.  

        

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52