banner48

Duru Medya Grubu olarak sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edin kazanın.

Evet, yanlış okumadınız bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin kazanın. Belki alışıla gelmiş bir şey olmaması haklı olarak hayret ettiriyor!

Bence hayret etmeyin bizi takip etmeye devam edin.

Gücü tartışılmaz olan Duru Medya Grubu Haber sitelerimizle yerel ve ulusal olmak üzere ilklere imza atıyoruz. Haber sitelerimiz haber41.com.tr, haber24.com.tr nefesgazetesi.com, mansetoku.com.tr olarak 7/24 son dakika haberlerini,tüm gelişmeleri Türkiye ve dünyadan tarafsız güncel haberleri paylaşmaya devam ediyoruz.

Siz okuyucularımızın güvenini kazanmanın, gönüllerde kısa sürede taht kurmanın mutluluğunu yaşıyor, “Duru Medya Grubu yazdıysa, yaptıysa, başlattıysa, duyurduysa doğrudur.” Diye toplum içinden yankı uyandıran sözleri duymaktan, Google Analytics sonuçlarını görmekten ekip olarak gurur duyuyoruz. Geniş görünen çevrelerle aynı saflarda olamasak da, kendi kabuğumuz içinde, çizgimizi bozmadan alnımız açık başımız dik bildiğimiz doğrulardan şaşmadan yolumuza devam ediyoruz.

Herkesin mümkün olmaz dediği sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımın altına en az 3 arkadaşını etiketleyen, paylaşan herkese alışverişte kullanılmak üzere 200 TL değerinde indirim çeki, 1 takipçimize de 2200 TL değerinde su arıtma cihazı hediye edeceğimizi duyurduk. Son gün 2.Mart tarihine kadar geçerli olan bu paylaşımımızda önce bize güvenen, destek veren, katılım sağlayan tüm takipçilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Satırlarımda okuyup, hafta içi her akşam Radyo Yayınlarımda duyduğunuz gibi @Haber41kocaeli, @haber24.com.tr, @nefesgazetesi hesaplarımızdan önümüzdeki süreçte aklınıza gelmeyecek daha çok sürprizler olacak bizi takip edin.

Yaparsa Duru Medya Grubu Yapar!

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. (Secde sûresi/17)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman Ozmenek 2019-02-26 21:01:04

Mrb hayırlı akşamlar öncelike sizi ve tüm ekip arkadaşlarınız tebrik ediyorum başarılarınız devamını diliyorum bjk gebze carsi gurubu