15 Bin Kongre Davetiyesi Dağıtıldı

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongreye davet amacıyla 31 bölgede ziyaretler gerçekleştirerek, 15 bine yakın broşür dağıttı.

banner96

15 Bin Kongre Davetiyesi Dağıtıldı

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongreye davet amacıyla 31 bölgede ziyaretler gerçekleştirerek, 15 bine yakın broşür dağıttı.

24 Ocak 2018 Çarşamba 13:13
15 Bin Kongre Davetiyesi Dağıtıldı
banner22

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde gerçekleştireceği dev kongre için hazırlıklarını sürdürüyor. 27 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu’nda gerçekleştirilecek olan İl Gençlik Kolları kongresine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için İzmit kadın kolları gece gündüz çalışıyor. İzmit’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişini duyurmak amacıyla kapı kapı gezen kadın kolları, dev program için hazırlıklarını sürdürüyor.

BAŞKAN DOĞAN DA KATILDI

Bu kapsamda, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve tüm yöneticilerle Kuruçeşme’de esnafları ziyaret ederek, dev kongreye davet etti. Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Cumartesi günü şehrimizde olacak, ilimizde halkımızla buluşup, şehrimizin özlemini giderecek. Tüm dünyaya karşı vermiş olduğumuz büyük mücadele sürecinde, en güçlü desteği ve en güçlü birlik, beraberlik mesajlarını ilimizden vereceğiz. Hepinizi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

AYAZ: EN GÜÇLÜ KATILIMI SAĞLAYACAĞIZ

İlçe Başkanı Hasan Ayaz da, “Kocaelimiz açısından önemli bir program, mitingde Cumhurbaşkanımız olarak, kongremizde de parti genel başkanımız olarak konuşacak. İzmit ilçe olarak ev sahipliği yapacağımız bu programa en güçlü katılımı sağlayacak ve liderimizi layıkıyla ağırlayacağız. Tüm halkımızı büyük buluşmamıza davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit kadın kolları olarak tam kadro sahada olduklarının bilgisini vererek, “Yöneticilerimizle, mahalle başkanlarımızla, sokak sorumlularımız ve gönüllü ekiplerimizle tüm vatandaşlarımızı Liderimizi ağırlayacağımız kongremize davet ediyoruz” dedi.

KADIN KOLLARINDAN 31 BÖLGEDE BROŞÜR DAĞITIMI

‘O gün bizim için bir bayram havasında geçecektir’ diyen Başkan Yazıcı, “Cumhurbaşkanımızı ilimizde ağırlamanın gururunu yaşayacağız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu dönemde inanıyorum ki İzmitli kadınlar, Liderimizi yalnız bırakmayacak ve coşkuyla karşılayacaklar” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda kadın kolları tarafından kongreye davet kapsamında yapılan çalışmalarda 16 köyde ve 15 mahallede olmak üzere toplamda 31 bölgede 15 bine yakın kongre davet broşürü davet edildi. Bölgede ki pazarları ve esnafları ziyaret eden kadın kolları yöneticileri, tüm vatandaşları bu önemli günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya davet etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52