Atatürk 12 Ocak'ta İzmit Meclisinde

İzmit Belediyesi’nde 12 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Atatürk konuşulacak.

banner96

Atatürk 12 Ocak'ta İzmit Meclisinde

İzmit Belediyesi’nde 12 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Atatürk konuşulacak.

10 Ocak 2018 Çarşamba 09:35
Atatürk 12 Ocak'ta İzmit Meclisinde
banner22

Belediyenin Genç Vefa etkinlikleri kapsamında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek programda 16 Ocak 1923 tarihinde Atatürk’ün Cumhuriyeti ilan etmeden önce şehrimizde gerçekleştirdiği ilk basın toplantısı, bu toplantıda yaptığı önemli açıklamalar ve basının önemi konuşulacak. Aralarında ünlü gazetecilerden Galip Ataman, Sadun Çetin, Metin Karan, Adem Turgut ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un konuşmacı olarak yer alacağı programda protokol üyelerine, STK’lara ve öğrenci gruplarına Atatürk’ün İzmit konuşmalarını ve basının önemi anlatılacak.

İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek ve şehrimizin tarihten bugüne gelen öneminin ve basının etkisinin bir kez daha vurgulanacağı programa tüm vatandaşlarımız davetlidir.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52