Bingöllüler Derneği Nevzat Doğanı Ziyaret Etti

Ali Değirmenci'nin başkanı olduğu Kocaeli Bingöllüler Derneği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.  

banner96

Bingöllüler Derneği Nevzat Doğanı Ziyaret Etti

Ali Değirmenci'nin başkanı olduğu Kocaeli Bingöllüler Derneği, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.  

03 Şubat 2017 Cuma 21:35
Bingöllüler Derneği Nevzat Doğanı Ziyaret Etti
banner22

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan" Kocaeli, çok güzel bir şehir. Güzelliği, şehirde yaşayan insanlardan kaynaklanmaktadır. Çünkü şehrimiz Anadolu'nun tüm renklerini, tüm kültürlerini barındıran bir şehir.  Bingöllü hemşerilerimiz de şehrimizdeki bu renklerden biri.   Bingöllü vatandaşlarımız vatanını, milletini, bayrağını, değerlerini bilen ve dürüst insanlardır.

DERNEKLER ÖNEMLİ

Hemşeri dernekleri çok önemli. Devletin, eli, kulağı gözü oluyorsunuz. Dernekçilik kolay bir iş değil. Biz her zaman yanınızdayız. Sizin faaliyetleriniz şehir ile kaynaşmayı da kolaylaştırıyor.  Dernekler, şehrimize gelen vatandaşların kaynaşma süreçlerini ve adaptasyonlarını da kolaylaştırıyor. Önümüzde ülkemizin geleceğini çok yakından ilgilendiren bir referandumum var. Bizim bütün derdimiz, bu bayrak altında özgürce, kardeşçe kendi kültürümüzü yaşamak. Bize karşı oyun oynayanların da  isteği biz bölüp parçalamak. Bizi, bir birimize düşürmek, parçalamak bu güzel vatan toprağını ele geçirmek isteyenlere engel olmak için elimizden ne gelirse yapacağız.  Oynanan oyunları bir bir bozacağız. Referandum ülkemizin geleceği için çok önemli.   Daha güçlü,  daha etkili, çağdaş medeniyetler seviyesini de geçmiş bir Türkiye için referandumda "evet" demeliyiz " şeklinde konuştu.    

ÇOK ŞANSLIYIZ

Bingöllüler Dernek Başkanı Ali Değirmenci de sıcak karşılaması için Başkan Doğan'a teşekkür ederek, "Kocaeli Bingöllüler Derneği olarak bizler, gerek kendi kültürümüzü gerek kentin kültürünü pekiştirmek için dernekçilik yapmaya çalışıyoruz. Sizi yakından takip ediyor, çalışmalarınızı çok beğeniyoruz.  Derneklere olan desteklerinizi de biliyor, sizin belediye başkanlığı yaptığınız bir şehirde yaşadığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Halkımızın da önümüzdeki referandumda yüksek oranda evet diyeceğine inanıyoruz" dedi.

Ziyarette Kocaeli Bingöllüler Derneği'nce Başkan Doğan'a yağlı boya tablo hediye edildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93