DOĞAN, 2 DEVLET TEK MİLLETİZ

Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

banner96

DOĞAN, 2 DEVLET TEK MİLLETİZ

Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

04 Şubat 2017 Cumartesi 20:47
DOĞAN, 2 DEVLET TEK MİLLETİZ
banner22

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan" biz, iki devlet tek milletiz. Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu çok önemli bir kurumumuz. Bu kurumumuz iki devletin bir millet anlayışıyla görüşlerini, sosyal faaliyetlerini, duygularını paylaşmasında çok önemli görevler yapıp güzel faaliyetlerde bulunuyorlar. Bizler de, güzel çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz ve bunu da milli bir görev olarak kabul ediyoruz. Azerbaycan'daki kardeşlerimizle bir yandan gönül bağımız kuvvetlenirken, diğer taraftan da orada ve burada sembolik bazı projelerle bu bağları kuvvetlendirecek önemli adımlar atıyoruz. İzmit'te Hocalı Şehitleri Anıtını büyük bir onur ve mutlulukla açtık. Bu Türkiye'de ilk defa yapılan bir anıt oldu. Şehrimizin en önemli yerinde hatıra ormanı oluşturduk. Bütün bu işleri gönülden sevgiyle yapmaktayız.

 AZERBAYCAN'A PARK

Şimdi Azerbaycan'ın Bakü Nesimi'de içinde mesire alanınındı yer aldığı büyük bir park yapıyoruz. Pişmaniye festivalini geçen sene Bakü'de yapmak istedik fakat 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle bunu gerçekleştiremedik. Ama bunu da telafi etmek istiyoruz. Yüce Türk milleti, her zaman kardeşliğini, vatanına, milletine bayrağına bağlılığını sürdürdüğü sürece iki devlet güçlenerek varlığını sürdürmeye devam edecektir. Bazı sancılar da daha güçlü, iki Türk devletinin varlığı nedeniyledir. Ama biz daha çok çalışacağız. Yarınlarda gençlerimiz, çocuklarımız çok daha güçlü Türkiye ve Azerbaycan ile gurur duyacaklar" dedi.

BAŞKANIMIZIN GÖNLÜMÜZDEKİ YERİ FARKLI

Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar da "yönetim kurulumuzla İzmit Belediye Başkanımızı ziyaret etmekten onur duyuyoruz. Belediye Başkanımızın, bizim gönlümüzdeki yeri çok farklı. Başkanımızın, Türk dünyası ile ilgili özellikle Azerbaycan'a büyük önem verdiğini bizzat yaşayarak gördük ve görmeye devam ediyoruz. Yenişehir Mahallesi'nde Hocalı Şehitleri Anıtını açtılar. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlhan Aliyev adına 98 dönümlük bir hatıra ormanı kurulmasını sağladı. Bu tür faaliyetleri severek, başarıyla yürüten başkanımıza teşekkür ediyor yaptıklarını, yapacaklarının teminatı olarak kabul ediyoruz" şeklinde konuştu. Ziyaret sırasında Bilal Dündar, Başkan Doğan'a federasyonun üyelik kartını verdi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Nevzat Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52