DOĞAN, İNSANA HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, emeklilere beş yıldızlı otel konforunda mekanlar sunmaya devam ediyor. Başkan Doğan'ın sosyal belediyecilik alanında yaptığı en önemli yatırımlardan birisi olan Emekli Evleri'nden 11.si Serdar Mahallesi'ne hizmete girdi.

banner96

DOĞAN, İNSANA HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, emeklilere beş yıldızlı otel konforunda mekanlar sunmaya devam ediyor. Başkan Doğan'ın sosyal belediyecilik alanında yaptığı en önemli yatırımlardan birisi olan Emekli Evleri'nden 11.si Serdar Mahallesi'ne hizmete girdi.

20 Şubat 2017 Pazartesi 21:47
DOĞAN, İNSANA HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ
banner22

Başkan Doğan'ın ev sahipliğindeki emekli evinin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak,  AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Vedat Yoldaş, İZKANDER Başkanı Hüseyin Öz, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HER ALANDA DESTEK VERİYORUZ

Türkiye'de ilk defa Emekli Evi Projesini İzmit Belediyesi olarak hayata geçirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Doğan  " bütün mahallerimiz bizim göz bebeğimiz. Hepsine en güzel hizmetleri götürmenin çabası içerisindeyiz.   Diğer mahallerimize olduğu gibi Serdar'a da güzel çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.  Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle mahallemizdeki camimizin yenilenmesini, sübyan okulunun, Kur'an Kursunun açılmasına   kadar her türlü desteği sağladık. Çevresiyle, yoluyla, sokağıyla temizliğiyle mahallemize elimizden geleni yapıyoruz.

EMEKLİLER BAŞIMIZIN TACI

Belediyeciliğin sadece temizlik, yol, kaldırım, park yapmak olmadığını düşünerek sizlerin her türlü yaşantınızda destek vermeye çalışıyoruz.  Bu bölgenin farklı bir beklentisi olan Emekli Evi açmaya karar verdik. Çünkü biz projelerimizi vatandaşlarımızın sesine kulak vererek onlardan gelen talepleri dikkate alarak hayata geçiriyoruz.  Emeklilerimiz bizim başımızın tacı, onların emekli olduktan sonra en güzel koşullarda yaşamlarını sürdürmelerini istedik ve emekli evi projemizi başlattık. Yaşlısına, geçmişine sahip çıkmayanın geleceği olmaz dedik. Bizim atalarımız, Türk geleneği her zaman anaya, ataya, ak saça, sakala her zaman itaat etmiş, başköşeye koymuştur.  Diğer emekli evlerinde olduğu gibi Serdar mahallesinde de  emeklilerimiz için her şeyi düşündük. Onların keyifli,  bir o kadar da verimli zaman geçirmelerini istiyoruz. Bu belediyecilik anlayışı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışından geliyor, insanımıza hizmet etme anlayışından geliyor. Yukarıdaki iyi çalışıyorsa, haramı helali biliyorsa, hizmet peşindeyse aşağıdaki de onu yapıyor. Biz de sizlerin kuruşunuzu ziyan etmeden, kimseye kaptırmadan emeklimize, çocuğumuza, camimize, okulumuza hizmet olarak harcıyoruz..

ÇAĞ ATLADIK

Bugün şehrimiz, dünden daha iyi, yarınımız daha da iyi olacak. Ülkemiz de dünden daha iyi. 15 yıl önce sağlıktaki durumumuzla, eğitimdeki durumumuzla, yollarımızla, havaalanımızla şimdi gelinen nokta arasında dağlar kadar fark var.  Ülke olarak bu süreçte neredeyse çağ atladık.  Okullarımıza gittiğimde gurur duyuyorum. Devlet okullarımız özel okullardan daha iyi durumda.

 SAYISIZ PROJE

Biz belediyeler olarak, asli görevimiz olmamasına rağmen eğitimi öncelikli görevlerimizin arasında tutuyoruz,  her türlü isteklerine koşuyoruz. Şimdiye kadar ortaokul birinci sınıflarımız 50 bin bisiklet dağıttık. Yine geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız 4. sınıflara basketbol topu dağıtımımızı yine devam ettireceğiz. 5 bin basket topumuzu çocuklarımıza hediye edeceğiz.   Ayrıca çocuklarımızın okullarda en güzel koşullarda eğitim alabilmeleri için tüm eksiklerini gideriyor, her türlü desteği sağlıyoruz.

GÜÇLENİŞİMİZDEN RAHATSIZ OLUYORLAR

Bu bereket nereden geliyor. İşçisine maaş veremeyen, memuruna maaş veremeyen hükümetlerden bu noktaya gelindiyse, bunun arkasını düşünmek lazım. Bugün ülkemizdeki bu kargaşaların, terör örgütlerinin bombalarının, Güneydoğumuzdaki PKK bölücü örgütlerinin faaliyetlerinin artmasının, PYD'nin, DEAŞ'ın, FETÖ ihanet şebekesinin ortaya çıkmasının sebebi ülkemizin güçlenmesini,  dünyada söz sahibi olmasını engellemek içindir. Ülke ne kadar güçlenirse, ileri giderse, dış güçler bu durumdan rahatsız oluyor ve bu maşaları bize karşı kullanıyorlar.   Eğer biz güçlenmeseydik, bizi kendilerine karşı bir tehlike olarak görmeselerdi bunları yapmayacaklardı.  

UYANIK OLMALIYIZ

Bizim millet olarak çok uyanık olmamız lazım. Bu vatan için şehitler veriyoruz. Şimdiye kadar verildi, verilmeye devam ediyor.  Şehitlerin verilmesi vatanımızın, milletimizin, ezanımızın, bayrağımızın korunması için.  O zaman birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız ve onların tarafında olmayacağız.

REFERANDUMA HAYIR DİYENLERE BAKMAK LAZIM

Bölücülerin karşı çıktığı şeyleri iyi göreceğiz.  Önümüzde bir referandum süreci var.  Bu dediğim örgütlerin hepsi, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine karşı. Neden karşı, çünkü, Amerika, Fransa  gibi dış güçler karşı.   Peki soruyorum size,  Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin daha güçlü olması için mi, daha zayıf olması için mi karşı çıkıyorlar. Bu örgütler ne zaman bu ülkenin menfaati için düşündü. Tam tersi vatanı parçalamak isteyenler onlar. Şimdi de buna karşı çıkıyorlar. O zaman bu işte bir iş var. Demek ki, doğru bir iş yapılıyor. Bu işe hayır diyenlere bakıp, işin doğruluğunu, eğriliğini anlayabiliriz. Bizim insanımız bu güne kadar vatanını, bayrağını değerlerini korudu ve sahip çıktı. Bugün de yarında çıkmaya devam edecek.  Türkiye Cumhuriyeti yine adaleti, hakkıyla dünyaya örnek olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

DOĞAN'A TEBRİK

Açılışta konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da  "  emekliler bizim başımızın tacıdır. Emeklilere ne kadar hizmet edersek azdır. Onların tecrübelerinden, hayat birikimlerinden öğreneceğimiz çok şey var. O yüzden emeklilerimizi her vesile ile desteklemek anlamında İzmit Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Göreve geldiğinden bu yana emeklilerimize ayrı bir önem verdi. Birçok yerde Emekli Evimizi hizmete geçirdi"  dedi. Konuşmaların ardından emekli evinin açılışı gerçekleştirildi. Emekliler de otel konforundaki  mekan için Başkan Doğan'a teşekkür ettiler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52