izmit'te Aquapark Müjdesi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  Kocaeli'nin ilk aquaparkın inşaatına giderek temel atma töreni öncesi çalışmaları inceledi.

banner96

izmit'te Aquapark Müjdesi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  Kocaeli'nin ilk aquaparkın inşaatına giderek temel atma töreni öncesi çalışmaları inceledi.

25 Şubat 2017 Cumartesi 20:29
izmit'te Aquapark Müjdesi
banner22

Tepeköy Mahallesi'nde İzmit Belediyesi'ne ait yüzme havuzunun olduğu alanda yapılmakta olan ve önümüzdeki günlerde temeli atılacak aquaparkın inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Doğan "İzmit Belediyesi olarak Kocaeli'mize yine bir ilkle tanıştıracağız. Belediyemizin bu dönemki projelerinden biri olan Aquaparkın yapımı devam ediyor. İnşaat çalışmaları çok hızlı ilerliyor, bende sık sık buraya gelip, çalışmaları yakından takip ediyorum.

ŞEHRİMİZİN İHTİYACIYDI

Kocaeli'nde de aquapark hep söylenen ve  beklenen bir projeydi. Biz de İzmit Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın bu ihtiyacını gerçekleştirmek istedik ve şehrimize yakışır bir aquaparkı yapıyoruz.  Aquaparkın yanında çocuklarımıza yüzmeyi öğretebileceğimiz, yüzme sporunu özendirebileceğimiz bir kapalı havuzumuz da olacak. Sadece İzmit'e değil tüm Kocaali'ye hatta çevre illerden de insanlarımıza hizmet edebileceğimiz modern, son teknolojide, hem havuzuyla, hem aquaparkıyla çok güzel bir tesis olacak

HAYALİM BU YAZ HİZMETE AÇMAK

Benim hayalim bu yaz  aquaparkı çocuklarımızın hizmetine açmak. Burayı çocuklarımızın hem yüzdüğü, hem de sağlıklı zaman geçirdikleri cıvıl cıvıl bir alan olarak görmek istiyorum. Yaptığımız bu hizmetlerimizle, hem halkımızın en güzel şekilde zaman geçirmelerini sağlamak, hem de şehrimizi cazibe merkezi haline getirmektir" şeklinde konuştu.  

HİZMETLER HALKIMIZIN BEREKETİ

Yapılan bu hizmetlerin İzmit halkının bereketi olduğuna da değinen Doğan, " halkımızın bize inancı, bizimde onların kuruşunu ziyan etmeden çalışanlarımızı yürütmemiz böyle güzel hizmetlerin ortaya çıkmasını sağlıyor.  Bu bereket sadece şehrimiz de yok. Bu bereket Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız olmak üzere hükümetimizin yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye'de var. Bu bereket, onların yaptığı hizmetlerin bereketi. Liderlerimiz sayesinde ülkemiz çağ atladı.  Millet olarak bundan 15 yıl öncesinde yaşanan zorlukları unutmadık. 

"EVET" LE DÜNYAYA MESAJ VERECEĞİZ

Ülkemiz, dış güçlerinde büyük rahatsızlık duyduğu bir yükseliş içerisinde. Bu yükselişten rahatsız olanlar bizi savaşarak yenemeyeceklerini anlayınca maşalarını kullanarak hain saldırılar yapıyor. Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Ama başaramadılar, başaramayacaklar. Bu yükselişimizi, gelişimimizi daha da arttırmak için 16 Nisan'daki referanduma evet demeliyiz.   Millet olarak vereceğimiz evetlerimiz, tüm dünyaya en büyük mesajı olacaktır.   Referandumdan çıkacak evet oyları, ülkemizin daha demokratik, daha güçlü, daha zengin olmasını sağlayacak" dedi.    

Aquapark, Tepeköy Mahallesi'nde 5358 metrekarelik alanda yapılıyor. Projesi kapsamında, mevcut durumdaki eski yüzme havuz iyileştirilerek  üstü kapatılacak, buna ek olarak soyunma odaları, kafeterya, kaydırak, çocuklar için havuz ve eğlence alanları yapılacak. Kocaeli'nde ilk olacak aquapark alanındaki havuzun yazın açık, kışın da kapalı şekilde 12 ay boyunca hizmet vereceği belirtildi. Projenin yaklaşık 5 milyon 500 bin liraya hallolacağı öğrenildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52