İzmit'te Sıkı Denetim

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nün işyerlerine yönelik ruhsat kontrolleri devam ediyor.

banner96

İzmit'te Sıkı Denetim

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nün işyerlerine yönelik ruhsat kontrolleri devam ediyor.

21 Şubat 2017 Salı 19:18
İzmit'te Sıkı Denetim
banner22

Ruhsat ve Denetim Müdürü Muhammet Ergin, halen ruhsat almamış işyerlerini, ruhsat almaları konusunda uyararak" ekiplerimiz şehrin dört bir yanında ruhsat denetimleri yapıyor. Yapılan kontrollerde ruhsatsız olarak faaliyet gösterdikleri belirlenen işyerleri, işyeri açma ve çalışma yönetmeliğinin 6. ncı maddesine göre mühürlenerek  faaliyetlerine son verilmektedir. Ruhsatı olmayan esnaflarımızın cezalı duruma düşmemeleri için biran önce İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı almaları gerekmektedir" dedi. Ergin, denetimler sırasında işyerlerinde tertip, düzen, hijyen kuralları, fiyat tarifeleri ve etiket kontrolleri de yapıldığını söyledi.

QR KODLU RUHSAT

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Muhammet Ergin, günde ortalama 60-70  yeni ruhsat verildiğini de ifade ederek" yeni ruhsatların hepsi  QR kodlu ol arka verilmektedir. Bu ruhsatların özelliği, barkotlu olması ve her türlü bilginin yüklü olması. Cama asılı olan barkod, işyerine girilmeden bile okutularak kontroller kısa süre içinde gerçekleştirilmektedir. Eski tip ruhsatları da yeni barkotlu ruhsatlarla değiştiriyoruz" şeklinde konuştu.  

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52