Nevzat Doğan , Son Söz Milletin

banner96

Nevzat Doğan , Son Söz Milletin

08 Şubat 2017 Çarşamba 20:27
Nevzat Doğan , Son Söz Milletin
banner22

DOĞAN, SON SÖZ MİLLETİMİZİN

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimiyle referandum konusunda yoğun mesai harcayarak, çalışmalar kapsamında sık sık bir araya geliyor.

Ülkemizin daha güçlü, yarınlarda daha huzurlu, daha mutlu, daha gelişmiş bir demokrasiye sahip olması için referanduma gidildiğini belirten Başkan Doğan  "  referandum için yol haritamızı belirledik. İl ve ilçe başkanlarımız, gerek kadın kolları teşkilatımız, gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımızla sürekli bir araya geliyor, gece gündüz çalışıyoruz.   Allah'ın izniyle millet olarak "evet" dediğimiz tarihi bir referandumu göreceğiz.

YİNE BAŞARILAMAYANI BAŞARDI

Bu sistem önceki dönemlerde de dile getirilmiş, hayata geçirilmek istenmiş fakat sonuçlandırılamamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yine başarılamayanı basarak sistemle ilgili son sözü milletimize bırakmıştır.  

NE KADAR DEMOKRASİ O KADAR ZENGİNLİK

Ne kadar çok demokrasi, o kadar çok kalkınma, zenginlik ve refah demektir.  Tarihten bu yana var olma mücadelesi veren milletimiz bugün de o mücadelesine devam etmektedir.   Geçmişte tankla tüfekle, silahla yapılan saldırılar, bugün hain ve sinsi planlarla, eylemlerle yapılmaktadır.  Vatanımızı bölüp parçalamak, Anadolu coğrafyasından bizi çıkarmak, İslam âleminin ve dünya mazlumlarının koruyucusu olan Türk milletinin gücünü kırmak hevesindeler" şeklinde konuştu.

 İSTEMEYENLERE BAKIN YETER

Anayasa değişikliğinin ve başkanlık sisteminin ne kadar gerekli olduğunu anlamak için bu sistemi istemeyenlere bakılmasının yeterli olduğunu belirten Başkan Doğan, başkanlık sistemini istemeyenler, PKK, PYD, HDP, FETÖ, onların taşeronları yerel ve ulusal basın, ABD,Almanya, İngiltere, Fransa, İsrail. Hepsinin amacı belli, çünkü Türkiye başkanlık sistemine geçerse daha demokratik, daha güçlü, daha zengin bir ülke olacak. Onlar ki bizi bölmek, parçalamak isterken güçlü bir Türkiye'yi tabi ki görmek istemiyorlar.

MİLLETİMİZ YİNE CEVABINI VERECEK

Ama milletimiz her zaman olduğu gibi ülkesi için en doğrusuna karar verecek. Sadece kendi ülkemiz için değil,  tüm dünyada ki mazlumları korumak ve kollamak için bizim güçlü olmamız gerekiyor. Biz bu süreçte, teşkilatlarımızla birlikte vatandaşlarımıza bu sistemin ülkemiz için ne kadar önemli ve gerekli olduğunu anlatmaya çalışacağız. Halkımız, ülkemizin geleceği için çok önemli olan referandumda evet oyunu verecektir. Şimdiye kadar halkımıza güvendik, bu referandumda da yine gereğini yapacağına inancımız sonsuz" dedi. 

banner44
Anahtar Kelimeler:
Nevzat Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52