NEVZAT DOĞAN, ÜLKEM İÇİN TARAFIM

Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

banner96

NEVZAT DOĞAN, ÜLKEM İÇİN TARAFIM

Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

17 Şubat 2017 Cuma 13:53
NEVZAT DOĞAN, ÜLKEM İÇİN TARAFIM
banner22

Sendika  yöneticileri Arş. Gör. Halil Peçe, Duran Cankurt, Ayşe Yılman, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Yardımcı ve Dürdane Kanlıkavak'ın da yer aldığı ziyaret, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyaret için konuklarına teşekkür eden Başkan Doğan" burada nihayetinde halkımız adına nöbet tutuyoruz. Aslında makamda fazla durmuyor, sürekli sahada, halkın arasındayız. Belediyecilik sokakta yapılır mantığıyla çalışıyoruz. Zaman zaman şehrimizin önemli kuruluşlarıyla buluşmalar yapıyoruz.

Demokrasinin önemli müesseselerinden birisi sendikal yapılardır. Bilim yuvası olan üniversitelerimizdeki çalışanlarımızın sendikal temsilini yapıyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kurumlar arası ilişkileri pozitif bir düzeyde yürüten her iki tarafın birbirini anlayacağı bir iletişim çizgisinde olmak, yapıcı eleştiriler, yapıcı tenkitler alındığında bununla ilgili olumlu reaksiyonlar verebilmek, demokrasinin yani halkın iradesinin yönetim üzerindeki şekillenmesi anlamına geliyor.

SİYASİ RÜZGARLARA KAPILMAYIN

Bir anlamda siz de halkın temsilcilerisiniz. Sizin vereceğiniz mesajları çok önemsiyoruz. Sendikacılar, etkin ve akıllı kişilerdir. İki tarafında durumlarını iyi gören ve ona göre olabilecek işleri yapabilen kişilerdir. Siyasi rüzgarlara çok kapılmadan, sendikal göreviniz içerisindeki her türlü yaklaşıma her zaman biz açık olacağız. Bu tür yapılar bir siyaset kargaşası içerisine girdiğinde başka zorluklar çıkıyor, farklı siyasi yönetimlerle diyaloglarda sorunlar çıkıyor. Sizler özellikle üniversiteden gelen temsil gücünde kişiler olarak bunu en iyi değerlendiren kişilersiniz.

ÜLKENİN GELECEĞİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Ülkenin geleceği, varlığıyla, değerleriyle, bekasıyla, devletimizin, cumhuriyetimizin varlığı ile ilgili konularda bir duruşun olması  çok önemlidir. Onu da göstermek lazım. Ben belediye başkanı olarak hizmette tarafsızım, ama vatanın birliği, milletin birliği, bayrağın geleceği, devletin, cumhuriyetin bekası konuşulurken ben nasıl taraf olmayacağım? Ben böyle durumda taraf olacağım. Ben vatanımın, milletimin, bayrağımın gücü için tarafım. Ona karşı olanların da karşısındayım. Bunu göstereceğiz. Biz, her zaman önerilerinize açığız. Sendikal çalışmaların zorluklarını biliyorum. Biz desteğe hazırız. Yeter ki bu söylediğimiz sınırlar içerisinde çalışalım" şeklinde konuştu.

KAVGACI DEĞİLİZ

Sendika Başkanı Abdulvahap Akıncı da  " Biz, 10 yıllık süren Eğitim Sen'in yetkili sendika olmasından sonra geçen yıl Kocaeli'nde ilk kez Üniversite Şubesi olarak ortaya çıktık ve kısa zaman içerisinde üniversite çalışanları tarafından büyük bir teveccüh ile karşılandık. Eğitim Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube olarak, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kocaeli İl Müdürlüğü'nde örgütlenmiş durumdayız. Bizim yaklaşım tarzımız, yöneticilerle, makamlarla kavga ederek değil, birbirimizi anlayarak birlikte bir şeyler yapabilmektir. Şehir ile üniversite ve kurumları kaynaştırmak gerekiyor.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Nevzat Doğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93