Torbacılara operasyon!

İzmit’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlene operasında 3 kişi gözaltına alındı.

banner96

Torbacılara operasyon!

İzmit’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlene operasında 3 kişi gözaltına alındı.

16 Temmuz 2020 Perşembe 13:44
Torbacılara operasyon!
banner22

İzmit'te uyuşturucu kullanıcısını yakalayan polis ekipleri, olayı derinlemesine araştırınca torbacılık yapan 3 kişiyi 1 kilo 693 gram sentetik uyuşturucu ile yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İzmit'te uyuşturucu kullanan bir şahsın üzerinde 4.85 gram bonzai maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili incelemeyi sürdüren ekipler, şahsın uyuşturucu satın aldığı torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarını belirlemek için çalışma başlattı. Şahısların ikametlerini belirleyen ekiplerce düzenlenen operasyonda uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen M.D., O.K. ve M.N. isimli 3 şahıs, 1 kilo 693 gram sentetik kannabinoid maddesi ile yakalandı. Gözaltına alınan 3 kişi işlemleri için emniyete götürüldü.Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.
 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52