Kandıra Yolu Gene Can Aldı:2 Ölü 4 Yaralı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 

banner96

Kandıra Yolu Gene Can Aldı:2 Ölü 4 Yaralı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 

02 Haziran 2019 Pazar 18:24
Kandıra Yolu Gene Can Aldı:2 Ölü 4 Yaralı
banner22

Kaza, öğlen saatlerinde 'ölüm yolu' olarak anılan İzmit ile Kandıra arasındaki Çubuklu Osmaniye mevkiinde meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre, İzmit Kandıra yolu  olarak bilinen D-605 karayolundan Kandıra yönünde seyir halinde olan Nejdet Yıldız idaresindeki 34 AZ 8993 plakalı hafif ticari araç, İzmit Kandıra yolu Davuldere mevkisinde karşı istikametten gelen Recep Yaşar idaresindeki 41 TJ 590 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle araçlar yola savruldu. Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede  itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkartılarak sağlık ekiplerin teslim edildi. Kazada yaralanan sürücüler Recep Yaşar, Nejdet Yaşar ve çocukları Asyanur Yaşar ile Azra Yıldız (3) ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Azra Yıldız’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Nurgül Yıldız’ın olay yerinde yaşamını yitirirken, Leman Yaşar, ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldüğü esnada yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle İzmit Kandıra yolu Davuldere mevkisinde trafik yaklaşık 2 saat boyunca kontrollü olarak verildi. Kazada yaşamını yitiren Nurgül Yıldız’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekicilerle otoparka götürüldü.  Kaza ile ilgili geniş çaplı sorutşruma başlatıldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52