2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında yapılan 2017 yılı değerlendirme toplantısında, biten ve devam eden projelerin değerlendirilmesinin yanı sıra, yapılan çalışmalar hakkında tüm müdürlüklerin sunumları da yapıldı.

banner96

2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında yapılan 2017 yılı değerlendirme toplantısında, biten ve devam eden projelerin değerlendirilmesinin yanı sıra, yapılan çalışmalar hakkında tüm müdürlüklerin sunumları da yapıldı.

26 Ocak 2018 Cuma 09:55
2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
banner22

Göreve gelmesinden bu yana Kartepe’de vizyon projelere imza atan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 2017 yılı değerlendirmesinde birim müdürleriyle bir araya geldi. Kartepe Belediyesi toplantı salonunda Başkan Üzülmez’in başkanlığında yapılan “2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı”nda tamamlanan ve devam eden projeler hakkında sunum yapıldı.

22 MÜDÜRLÜK SUNUM YAPTI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde belediye başkan yardımcıları, koordinatörler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Bilgi İşlem, Destek Hizmetleri, Emlak ve İstimlak, Etüt Proje, Fen İşleri, Hukuk İşleri, İmar ve Şehircilik, İnsan Kaynakları ve Eğitim, İşletme, Kültür ve Sosyal İşler, Mali Hizmetler, Muhtarlık İşleri, Özel Kalem, Park ve Bahçeler, Plan ve Proje, Ruhsat ve Denetim, Sosyal Yardım İşleri, Teftiş Kurulu, Temizlik İşleri, Yapı Kontrol, Yazı İşleri ve Zabıta Müdürleri 2017 yılında yaptıkları çalışmalar ve projelerle ilgili sunum yaptılar.

MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

2017 yılını yoğun ve verimli bir çalışma temposunda önemli yatırımlar ile geride bıraktık diyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Herşey Kartepe için diyerek çıktığımız halka hizmet yolunda 2017 Kartepemiz için yatırımlarla geçmiştir. Bu yola çıkarken genç, dinamik ve tecrübeli ekip arkadaşlarımızla son derece uyumlu ve verimli bir çalışma disiplini oluşturduk. İlçe olarak da ülke olarak da acı-tatlı pek çok olay yaşadık. Mutlulukları paylaştık, gururlandık. Yeri geldi üzüldük, hüzünlendik. Milletimizi yok etmeye vatanımızı ele geçirmeye yönelik hain saldırılar karşısında tek yürek, tek bilek olduk. Daha da kenetlendik ve Cumhurbaşkanımızdan aldığımız feyzle hiçbir seferinde yese düşmeden milletimizin hizmetkarı olma kararlılığından vazgeçmedik. Hepinize bu birlik, beraberlik ve değerli emekleriniz için teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz 41 projenin üzerine yenilerini de ekleyerek 100’e yakın projemizi hayata geçirdik. Ülkemizin içinde bulunduğu durum gösteriyor ki, çalıştıkça, ürettikçe, bir ve beraber olmayı sürdürdükçe, Türkiye dimdik duracak, hain planları olan güçler bu dirayet ve kararlılık karşısında daha da acizleşecek her yönden çirkin saldırılarına devam edecektir. Evelallah, önce Rabbimizin izni, sonrada Aziz milletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın dünyaya örnek olan muteber devlet adamlığı sayesinde başımız dimdik, ülkemizi ve haklarımızı canımız pahasına koruyacağız. 2018’de de yeni ve iddialı projelerimizle milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Uzun süren toplantı iyi dilek ve temennilerden sonra savaşta olan Türk Ordumuza, Mehmetçiklerimize edilen dua ile sona erdi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52