Fındıklık'ta Hint Keneviri Ele Geçirildi

 Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki Fındık Bahçesinde Saksıya Ekilmiş 376 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

banner96

Fındıklık'ta Hint Keneviri Ele Geçirildi

 Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki Fındık Bahçesinde Saksıya Ekilmiş 376 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

07 Mayıs 2019 Salı 11:05
Fındıklık'ta Hint Keneviri  Ele Geçirildi
banner22


 Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde jandarma ekiplerince bir fındık bahçesine yapılan baskında, saksı içerisinde yetiştirilmiş 376 kök Hint keneviri ele geçirildi.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda istihbari çalışmalarını sürdüren ekipler, Kartepe Şirinsulhiye Mahallesi'ndeki bir fındık bahçesinde uyuşturucu yetiştirildiği bilgisine ulaştı. M.K. adlı şahsın bahçesine baskın düzenleyen jandarma ekiplerince yapılan aramalarda 71 saksı içerisinde yetiştirilmiş 376 kök Hint keneviri ele geçirdi. Gözaltına alınan ve hakkında adli işlem başlatılan şahsın, saksıların içindeki bitkiyi soran komşularına çiçek olduklarını söylediği öğrenildi. 
 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93