İŞLETME Müdürlüğü 7/24 Görevde

Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü ekipleri 7/24 görevde olarak Kartepelilerin beklentilerine geç kalmadan karşılık veriyor.

banner96

İŞLETME Müdürlüğü 7/24 Görevde

Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü ekipleri 7/24 görevde olarak Kartepelilerin beklentilerine geç kalmadan karşılık veriyor.

13 Şubat 2018 Salı 09:49
İŞLETME Müdürlüğü 7/24 Görevde
banner22

4/4’LÜK HİZMET
Kartepelilerin cenazelerinde evlerine; masa, sandalye ve tabure, taziye çadırı, çay semaveri, sıcak yemek hizmetleri kesintisiz veriliyor. Cenaze evlerine 18 bin 687 kişilik yemek hizmeti verilirken, tüm cenazelere de istisnasız otobüs tahsis edildi. Talep üzerine geçtiğimiz yıl il içi 374, yakın illere cenaze için 121 sefer otobüs görevlendirilmesi yapıldı. İşletme Müdürlüğü tarafından 517 çadır ve branda cenaze evlerine teslim edilirken, 63 adet hasta yatağı hasta evine ulaştırıldı.

OKULLARA ÜCRETSİZ SERVİS
İlçe kamu kurum ve STK’lardan geçtiğimiz yıl gelen toplamda 160 otobüs dilekçesi ücretsiz olarak tahsis edilirken, müdürlüklerden 215 dilekçe ile gelen araç talepleri istisnasız karşılandı. Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından eğitim öğretim yılı boyunca hafta içi her gün; Gazi İlk Öğretim Okuluna, Pakmaya İlk Öğretim Okuluna, Murat Hasırcıoğlu İlk Öğretim Okulu’na servis hizmeti veriliyor. Hali hazırda her hafta sonu; çocuk tiyatroları için 6 sefer, ayda toplam 24 sefer servis hizmeti veriliyor.


TOPLUM İÇİN KÜÇÜK BİZİM İÇİN BÜYÜK HİZMETLER
Kartepelilerin her türlü ihtiyaçlarına anında çözüm üreten Kartepe Belediyesi, düğün, nişan, sünnet vb. cemiyet sahiplerinin masa-sandalye taleplerini de eksiksiz ve zamanında karşılayarak Kartepelileri memnun ediyor. Aynı şekilde mezarlıklar, camiler, okullar ve ihtiyaç sahibi Kartepelilerin evlerinin boyama işleri de belediyenin boya destek ekipleri tarafından karşılanıyor. Bu tür lojiztik-destek hizmetlerinin belediye tarafından karşılanmasında son derece memnun olan Kartepeliler “Toplum için küçük ama bizler için önemli ve büyük olan ihtiyaçlarımızı belediyemiz eksiksiz ve zamanında karşılıyor. İyi günde, kötü günde bizim telaşımızı azaltan, hayatımızı kolaylaştıran Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e bu hizmetleri sağladığı için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.

banner44
Son Güncelleme: 13.02.2018 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52