Kartepe'de Anne Çocuk Saati

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, Kartepeli çocuklar için eğitici, öğretici ve de sosyal aktivitelerine ara vermeden devam ediyor.

banner96

Kartepe'de Anne Çocuk Saati

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, Kartepeli çocuklar için eğitici, öğretici ve de sosyal aktivitelerine ara vermeden devam ediyor.

06 Şubat 2018 Salı 09:36
Kartepe'de Anne Çocuk Saati
banner22

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, anne ve çocuğu “Anne Çocuk Saati” etkinliğinde bir araya getirerek farklı bir projeye imza atmıştı. Geçtiğimiz ay ilki gerçekleştirilen ve her ay farklı bilgi evinde yapılacak olan bu özel etkinlikte, anne ve çocukların birbirlerine özel vakit ayırması sağlanıyor.

ANNE VE ÇOCUK BİR ARAYA GELDİ

Sanal dünyanın büyüsü ile aile ilişkilerinin koparıp atıldığı, çocukların bilgisayar başında büyüdüğü, anne ve babanın telefona mahkûm olduğu bu dönemde yapılacak en güzel iş, anne ve çocuğu bir araya getirmek düşüncesiyle hareket eden Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri anne ve çocuklarını bir araya getirdi.

YENİ ARKADAŞLIKLAR GÜZEL DOSTLUKLAR

Aileyi toparlayan ve bir araya getiren anneler, Piri Reis Bilgi Evi’nde çocuklarıyla quilling (kağıt kıvırma sanatı) deneyimlediler. Sevdikleri renklerle çerçeve yaparak içlerine kendileri için en özel fotoğrafı yerleştirirken hem eğlendiler hem de anıları hakkında sohbet ettiler. Bu etkinlikle, veliler ve çocuklar birbirleriyle kaynaşması sağlanırken, yeni arkadaşlıkların güzel dostlukların oluşmasına zemini hazırlandı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlayarak, ailelerin ve de çocukların yaşamlarını renklendiriyor. Düzenlenen etkinliklerle ailenin, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilerek, anne ve çocuklar birlikte keyifli ve hayatın problemlerinden uzak bir zaman geçirmiş oldular. İş yoğunluğundan evde çocuklarına zaman zaman vakit ayıramadıklarını belirten veliler, etkinliğin verimli ve amacına uygun olarak gerçekleştirildiğini belirtirken, mahallelerine bilgi evi hizmetini getirdiği için Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkürlerini sundular.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52