Atlı güvenlik, iş başında!

​​​​​​​Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı vatandaşların güvenliği için yeni bir uygulama başlattı.

banner96

Atlı güvenlik, iş başında!

​​​​​​​Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı vatandaşların güvenliği için yeni bir uygulama başlattı.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 13:01
Atlı güvenlik, iş başında!
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı vatandaşların güvenliği için yeni bir uygulama başlattı. Özellikle geniş park alanlarında faaliyet göstermek üzere, doğal dokuya ve görselliğe zarar vermeden güvenliği sağlamak için atlı birimini faaliyete geçirdi. 10 kişiden oluşan atlı güvenlik birimi göreve başlamadan önce özel bir eğitimden geçti. Gaziler Dağı Binicilik Kulübünde eğitimlerini tamamlayan on kişilik özel güvenlik görevlisi, atlara rahatlıkla binebilmesi ve hakim olabilmesi de dikkat çekiyor.

8 İNGİLİZ ATI 10 GÜVENLİK GÖREVLİSİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, “İlk etapta ekiplerimiz Uzuntarla, Çınarlıdere ve Gebze Beylikbağı mesire alanlarında hizmet verecek 8 atımız ve 10 Güvenlik görevlimiz görev yerlerinde devriye atmaya başladı. Atlı güvenliklerimiz ayrıca özel günlerde de tören mangalarında, geçit ve karşılamada yer alacak. Kısa zamanda insanların atlı güvenliklere karşı büyük bir sevgisi ve ilgisi var." dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52