Başkan Karaosmanoğlu, Artvinlilere konuk oldu

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Birliktelikte kadın ve gençlik projeleri üzerine değerlendirilmelerde bulundu.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, Artvinlilere konuk oldu

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Birliktelikte kadın ve gençlik projeleri üzerine değerlendirilmelerde bulundu.

07 Kasım 2018 Çarşamba 11:47
Başkan Karaosmanoğlu,  Artvinlilere konuk oldu
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimiyle bir araya geldi. Doğu Kışla’daki dernek binasında gerçekleşen buluşmada, misafirperverlikleri nedeniyle Artvinlilere teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “15 yıldır derneklerimizi, vakıflarımızı federasyonlarımızı ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızı daha verimli hale gelmesi için teşvik etmeye çalışıyoruz. Demokrasinin ve kentlerin gelişmesi ortaya konulacak ortak aklın ürünü olduğunu da çok iyi biliyoruz” dedi.

“GENCİ VE KADINI YÜCELTMEK TOPLUMU YÜCELTMEK DEMEKTİR”

Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ortaya koyduğu bu hizmet iradesinin toplum için çok faydalı olacağını da dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Hemşerilerimizin ve çevrenizdeki çocuklarımızın sokakta kaybolmaması için sorumluluk almanızı takdirle karşılıyorum. Neslimize sahip çıkmada derneklerimizin bu konuya odaklanmasını çok faydalı buluyorum. Derneğimizin gençler ve kadınlar üzerine olan projelerini de çok olumlu buluyorum. Toplumun pozitif anlamda hayatın içerisinde yer almasına ve mutlu olmasına sizler en büyük katkıyı yapacaksınız. Genci ve kadını yüceltmek toplumu yüceltmek demektir. İnandığımız değerlere uygun bir nesli hep beraber yetiştireceğiz” ifadelerini sundu.

“GELECEĞE ATILACAK EN GÜZEL MÜHÜRDÜR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürü Alper Yalınalp’in de eşlik ettiği ziyarette, sağlıklı toplumların oluşmasında kadınların önemine de vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Kadının derdini anlatma da sizlerin ortaya koyacağı projeleri çok önemli görüyorum. Çocuklarımızın, kadınlarımızın ve gençlerimizin üzerine hassasiyetle durmanız da geleceğe atılacak en güzel mühürdür. Spor kulüplerimize bu anlamda destek de oluyor, onlarla büyük sorumluluk alıyor ve kulüplerimize teşvik destek sistemini getiriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret yapılan görüş alışverişinin ve çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. ​

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52