Başkan Karaosmanoğlu, İzmit esnafını ziyaret etti

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit esnafını gezerek bereketli işler diledi. Karaosmanoğlu’na AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ayaz da eşlik etti.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit esnafını ziyaret etti

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit esnafını gezerek bereketli işler diledi. Karaosmanoğlu’na AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ayaz da eşlik etti.

05 Ocak 2018 Cuma 12:40
Başkan Karaosmanoğlu, İzmit esnafını ziyaret etti
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit esnafını ziyaret ederek bereketli işler diledi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın da eşlik ettiği birlikteliklerde esnaflarla sohbet eden Karaosmanoğlu, kentin gelişimi için önerileri dinledi.

Kocaeli’nin son yıllarda çok önemli bir gelişim yaşamış, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayileşmeye çok önemli yatırımlara sahne olmuş ve bir marka şehir haline geldiğini birlikteliklerde vurgulayan Karaosmanoğlu, “Bu hızlı gelişim Kocaeli’nin ekonomisine de yansımıştır. Yerel ekonomiye katkının yanı sıra esnaflarımızın günlük işlerinin artması için Büyükşehir Belediyesi olarak da adımlar atıyoruz” dedi

“İZMİT’TE ÖNEMLİ ULAŞIM YATIRIMLARI DA YAPTIK”

Kocaeli’nin de başarı ibresini yükseltmekte, Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşmadaki hızına hız katmakta olan bir kent olduğunu da ziyaretlerde sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki Kocaeli üretimiyle ve gelişimiyle birlikte esnafıyla bugünkü yerinden daha iyi yerlere gelecektir. Türkiye olarak çok daha yüksek katma değerli ve ileri teknolojili bir üretim yapısına geçen merkez olacağız. Kocaeli de bunun merkezi konumuna gelecektir. Bu gelişmeler yaşanırken özellikle ilçelerimizde ve İzmit’te önemli ulaşım yatırımları da yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Tramvay projemiz Kocaeli’miz için, Marmaray ve Metro projeleri de özellikle Gebze bölgemiz için milat olarak değerlendirilen yatırımlardır” açıklamasını yaptı.

“AHİ ESNAFLARIMIZIN SAYISINI ÇOĞALTMALIYIZ”

Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendilerinden beklentileri içeren görüş alışverişi de yaptı. Esnaflarımızın taleplerine dönük çözüm odaklı çalıştıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, “Güler yüzlü olan, müşterisine ilgi gösteren ve örnek bir çalışma metoduyla diğer esnaflara örnek olan ahi esnaflarımızın sayısını çoğaltmalıyız. Vatandaşımızı mutlu eden, verdiği kaliteli hizmetle tercih sebebi olan esnafımızın nezaket içerisinde hareket etmesi artık tercih edilme sebepleri arasında olmaktadır. Ayrıca tüm esnaflarımıza da bereketli işler diliyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52