Başkan Vekili Özak'a İyilik Hareketi ziyareti

Düş Bahçesi Okulu yönetici ve öğrencileri, Başkan Vekili Özak'ı ziyaret etti

banner96

Başkan Vekili Özak'a İyilik Hareketi ziyareti

Düş Bahçesi Okulu yönetici ve öğrencileri, Başkan Vekili Özak'ı ziyaret etti

17 Şubat 2017 Cuma 14:15
Başkan Vekili Özak'a İyilik Hareketi ziyareti
banner22

Düş Bahçesi Okulu yönetici ve öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak'ı Rastgele İyilik Hareketi projesi kapsamında makamında ziyaret ettiler. Öğretmenlerin çocuklara öğrettiği iyilik hareketinin çok doğru bir davranış olduğunu ifade eden Başkan Vekili Özak, "Hayatınızda her zaman iyilik yapmanızı tavsiye ederim. Sokaktaki aç bir hayvana yiyecek vermek, su vermek de bir iyilik hareketidir" dedi.

İYİLİĞİ PRENSİP EDİNMİŞ NESİLLER

Başkan Vekili Özak, "İyilik hareketinin sonucu gençlerimiz; ülkesine, ailesine, kentine faydalı birer birey haline gelir. Kötülük yapmamak bile başlı başına bir özelliktir. Dolayısıyla bizim iyiliği kendine prensip edinmiş nesillere ihtiyacımız var. Türkiye bu nesillerin omuzları üzerinde yükselecektir. Toplum olarak ileride bunun faydasını görürüz" ifadesini kulandı.

AİLELERLE YÜRÜTÜYORUZ

Düş Bahçesi Okulu Müdürü Burcu Zirek de konuşmasında, "Dünyada yayılan İyilik Hareketi Projesi'ne Düş Bahçesi Okulu'muzda bir hafta boyunca yer verdik. İlkokul ve anaokulu öğrencilerine indirgeyerek uyguluyoruz. Davranış temeli anaokulundan başlayacağı için bu hareketin ne anlama geldiğini, nasıl yapılabilmesi gerektiğini öğretiyoruz. Aileleri de için içerisinde kattık. Çocuk ailesinden örnek alacağı için bu iyilik hareketini yapmaya gayret gösterecektir. Velilerimizle birlikte bu hafta süresinde etkinliğimizi sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52