Başkanlara “İşi hızlı tutun” talimatı!

Kocaeli mitinginde “Gebze Kışlası ile Hünkâr Çayırı Millet Bahçesi olacak” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu düzenlemenin hızlandırılmasını istedi…

banner96

Başkanlara “İşi hızlı tutun” talimatı!

Kocaeli mitinginde “Gebze Kışlası ile Hünkâr Çayırı Millet Bahçesi olacak” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu düzenlemenin hızlandırılmasını istedi…

12 Haziran 2018 Salı 12:46
Başkanlara “İşi hızlı tutun” talimatı!
banner22

Partisinin Kocaeli mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan, “Gebze kışlasının olduğu yerde, 400 dönümlük alanda millet bahçesini kuruyoruz, kışla içine de büyük cami olacak” diyerek bu işin hızlı bir şekilde yerine gelmesi için kürsüden belediye başkanlarına “Burada Belediye başkanlarının işi hızlı tutması lazım”  talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün akşam düzenlediği Kocaeli mitinginde Gebze Bölgesi için yeni ve devam etmekte olan projeler için şöyle demişti: “Gebze kışlasının olduğu yerde, 400 dönümlük alanda millet bahçesini kuruyoruz, İngiltere’nin Hyde Parkı varsa, Kocaeli’nin Millet Bahçesi var. Bize yakışmaz mı? Yapmadılar bugüne kadar. Bu dert işi. Hemen yanına Kocaeli’ne yakışır bir camii inşa edeceğiz. Kocaeli’nde bu ihtişama yakışır, büyük bir camii yok. Burada Sayın Belediye Başkanının işi hızlı tutması lazım. Hemen Hünkar Çayırı’nın bulunduğu bölgeyi Millet Bahçesine çevireceğiz. Sağlık alanında Kocaeli’ni yeni bir lige taşıyoruz. Şehir hastanemizi inşallah 2020 yılının başında tamamlayıp sizlerin hizmetine sunuyoruz. 400 yataklı Gebze Fatih Devlet Hastanemiz önümüzdeki ay hizmete giriyor. Bölünmüş yol uzun uzunluğu iki kat arttırdık. Kendi sınıfında dünyada 4. köprü olan Osmangazi Köprüsünü tüm Türkiye’ye kazandırdık. Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı arasının sözleşme bedeli 4.5 katrilyon. Bu devasa projeyi de 2020 yılında tamamlıyoruz. Gebze’de ilk etabını tamamladığımız bilişim vadisi ülkenin kendi teknolojisi ürettiği ve ihraç ettiği merkez olacak. Gebze’ye milli çip fabrikamızı kuruyoruz.”

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52