Bayanlar Türk Müziği Topluluğu Konseri

Pazartesi Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Bayanlar Türk Müziği Topluluğu tarafından SDKM’de konser düzenlendi.

banner96

Bayanlar Türk Müziği Topluluğu Konseri

Pazartesi Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Bayanlar Türk Müziği Topluluğu tarafından SDKM’de konser düzenlendi.

08 Ocak 2018 Pazartesi 10:32
Bayanlar Türk Müziği Topluluğu Konseri
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Bayanlar Türk Müziği Topluluğu tarafından SDKM’de konser düzenlendi. Ayşen Cengiz şefliğinde gerçekleştirilen konserde seçkin repertuvarla müziğimizin en eşsiz eserleri müzikseverlerle buluştu. SDKM’yi dolduran sanatseverler konser boyunca eserlere eşlik etti. Unutulmaz bir akşam yaşayan katılımcılar, Türk Müziğinin eşsiz eserlerini dinleme keyfi yaşadı. Konserin özel misafirleri Huzurevi sakinleri de Türk Müziğinin eşsiz eserlerini dinlemek için SDKM’ye gelmişti. Sevilen eserlere eşlik eden Huzurevi sakinleri konserde hoşça vakit geçirdi.

SEÇKİN REPERTUAR

Ayşen Cengiz’in şefliğini yaptığı Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Bayanlar Türk Müziği Topluluğu, seçkin bir repertuvarla en özel eserleri seslendirdi. Sanatseverlerle buluşan Konservatuvar Bayanlar Türk Müziği Topluluğu, bu özel konserde sevilen şarkıları seslendirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserle, müzikseverlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Bayanlar Türk Müziği Topluluğu seçkin repertuarıyla katılımcılara müzik keyfi yaşattı. Konser sonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından Koronun şefliğini yapan Ayşen Cengiz’e çiçek takdim edildi.

banner44
Son Güncelleme: 08.01.2018 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52