Fikri Işık'tan Körfez Ticaret Odasına Ziyaret

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Ticaret Odas'ını ziyaret etti. Körfez Ticaret Odası Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda Körfezli iş adamlarıyla bir araya gelen Işık, müşterek pek çok çalışmanın yapılabileceğini...

banner96

Fikri Işık'tan Körfez Ticaret Odasına Ziyaret

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Ticaret Odas'ını ziyaret etti. Körfez Ticaret Odası Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda Körfezli iş adamlarıyla bir araya gelen Işık, müşterek pek çok çalışmanın yapılabileceğini...

11 Haziran 2018 Pazartesi 10:01
Fikri Işık'tan Körfez Ticaret Odasına Ziyaret
banner22

Körfez Ticaret Odası Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda Körfezli iş adamlarıyla bir araya gelen Işık, müşterek pek çok çalışmanın yapılabileceğini söyledi.

Odanın başarılı bir dönem geçireceğine olan inancını dile getiren Işık, "Bu yeni dönemde faydalı çalışmalar yapacağız. Körfez için son derece önemli olan bu kurum çatısı altında, ilimiz ve ülkemiz için fayda getirecek her projenin arkasında ve destekçisi olacağız.” ifadesini kullandı.

Oda Başkanı Recep Öztürk de karşılarına çıkan her olumsuzluğa, dışarıdan gelen ekonomik engellere rağmen her gün ülkemiz için üretmeye devam ettiklerini belirtti.

Işık'a ziyaretinde, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve İlçe Başkanı Şener Söğüt de eşlik etti.

- Saffet Sancaklı açılışa katıldı

Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin Karamürsel İlçe Teşkilatı yeni yerinin açılışına katıldı.

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı'nın, Ali Koygun Sokak Yamşi Apartmanı'nda Kur’an-ı Kerim ve dualarla gerçekleştirilen ofis açılışına, Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli Milletvekili adayları Alperen Şakaer, İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gamze Can, Tolga Öztürk, Gürbüz Aslan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile partililer hazır bulundu.

İl Başkanı Aydın Ünlü, burada yaptığı konuşmada, yeni ilçe binası ile Karamürsel’de yeni sayfa açacaklarını belirtti. Ünlü ilçe teşkilatına güvendiğini belirterek, "Dava arkadaşlarımız ile seçime hazırız. Biz de Karamürsel olarak hodri meydan diyoruz." dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri 1. sıra adayı Sancaklı da milletvekili adaylarının ülkeye, Kocaeli’ne ve partilerine hayırlı olmasını temenni etti.

Adaylara başarılar dileyen Sancaklı, "Sayın Genel Başkanımız MYK’da görev alan 46 kişiyi aday yapacağını söylemişti zaten. Kocaeli’nde pırıl pırıl, aslan gibi gençlerden oluşan bir liste oluşturdu. Partiyi gençleştireceğini söylemişti. Bir de bayan ağırlığına dikkati çekmişti, nitekim listeye de yansıdı. Bu iş kader kısmet işi. Koşturacağız. MHP’nin ciddi bir patlama yapacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Sancaklı ve beraberindekiler, açılışın ardından ilçede esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

- Emniyet, “Gözün Arkada Kalmasın” projesini tanıttı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, “Gözün Arkada Kalmasın” (ÇOGEP) projesi kapsamında tanıtım ve iftar yemeği düzenlendi.

Programda konuşan Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Abdullah Tırpan, 07-24 yaş aralığındaki şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına, yoksul, engelli, suç mağduru olma riski yüksek olan, aile içi şiddet mağduru evi parçalanmış aileler ile devlet koruması altında bulunan çocuklarda milli bilincin oluşturulması ve geliştirilmesi, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunulması, toplumsal yaşama ilişkin bilgi ve becerilerinin artırılması amaçlanan projeyi tanıttı.

Programa Vali Yardımcısı Dursun Balaban ve eşi, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, proje ortakları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit İlçe Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültün ve Turizm İl Müdürlüğü, Kocaeli AFAD Başkanlığı'ndan kurum temsilcileri, Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Aliye Denizci ve dernek üyeleri, 55 şehit ve gazi yakını, İl Emniyet Müdür yardımcıları, İlçe Emniyet müdürleri ve Hyundai CEO’su Mong Hyun Yoon katıldı.

İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, katkılarından dolayı Hyundai CEO’su Mong Hyun Yoon’a plaket takdim etti.


 

banner44
Son Güncelleme: 11.06.2018 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52