Gebze Gençlik Merkezi Yükseliyor

Genel Sekreter Bayram, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gebze Gençlik Merkezi'nin son durumunu inceledi.

banner96

Gebze Gençlik Merkezi Yükseliyor

Genel Sekreter Bayram, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gebze Gençlik Merkezi'nin son durumunu inceledi.

25 Nisan 2018 Çarşamba 13:39
Gebze Gençlik Merkezi Yükseliyor
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere yönelik çalışmaların en önemli projelerinden olan Gebze Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor. Gebze ilçesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Yapılan son çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, inşattaki son durum hakkında bilgi aldı.

 

“GENÇLERİMİZE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

11 bin 200 metrekare alan içerisine inşa edilen Gebze Gençlik Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Sekreter İlhan Bayram,” Başkanımız gençlerimize büyük önem veriyor. İlçelerimize yapmış olduğumuz ve yapımı devam eden kültür merkezileri, spor salonları, yüzme havuzlarıyla birlikte Gençlik Merkezleri de kurarak, gençlerimizin doğru yönlendirmesini amaçlıyoruz. Bu tesislerin sayısı arttıkça gerek Büyükşehir Belediyesi, gerekse de ilçe belediyelerimizle birlikte gençlerimizi istikbale, geleceğe daha güzel hazırlamanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

GENİŞ KAPSAMLI BİR TESİS OLACAK

Yaklaşık 5 bin metrekare peyzaj alanı olacak yapı tamamlandığında 2 adet basketbol ve voleybol sahası ile 44 araçlık açık otoparkı bulunacak. Gençlik merkezinde, fen laboratuarı, derslikler, fitness, güreş, judo ve soyunma odaları, internet sınıfı, santranç odası, kulüp odası, kütüphane, spor izleme bölümü, divanhane, teras, kafeterya, bebek bakım odası, 380 kişilik tiyatro salonu, kulis, dekor deposu, atölye sınıfı, müzik stüdyosu ve kayıt odası yer alacak.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52