K@bin’deki yarı final heyecanına yoğun ilgi

Sekapark’ta yer alan K@bin’de, büyük çekişmelere sahne olan yarı final maçlarına Kocaelililer yoğun ilgi gösterdi.

banner96

K@bin’deki yarı final heyecanına yoğun ilgi

Sekapark’ta yer alan K@bin’de, büyük çekişmelere sahne olan yarı final maçlarına Kocaelililer yoğun ilgi gösterdi.

13 Temmuz 2018 Cuma 11:12
K@bin’deki yarı final heyecanına yoğun ilgi
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rusya’da yapılan 2018 Dünya Kupası maçlarını Sekapark’ta bulunan K@bin’den paylaşmaya devam ediyor. Yaz ayları boyunca K@bin etkinlikleriyle çocuklar ve velilerinin yanında olan Büyükşehir, futbolseverleri de ağırlıyor. Dünya Kupası çeyrek finallerinden sonra başlayan yarı final maçlarını K@bin’den takip eden futbol severler birbirinden çekişmeli mücadelelere yoğun ilgi gösterdi. Yarı final kapsamında 10 Temmuz Salı günü Fransa – Belçika, 11 Temmuz Çarşamba günü Hırvatistan - İngiltere maçları oynandı. Dünya Kupası heyecanı K@bin’de, final maçıyla devam edecek.

K@BİNDE YARI FİNAL

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle takip edilen, dünya kupası karşılaşmalarında yarı final heyecanı yaşandı. Kıyası rekabetin yaşandığı maçlar,  Sekapark K@bin etkinlikleri kapsamında LED ekrandan futbolseverlere izletildi. Yarı finalde oynanan maçlarda 10 Temmuz Salı günü Fransa Belçika’yı 1-0, 11 Temmuz Çarşamba günü Hırvatistan İngiltere’yi 2-1’lik skorlarla yendi. Dünya Kupası final maçı, 15 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de Fransa – Hırvatistan arasında oynanacak. Futbol severler final maçını K@bin’deki dev ekrandan izleyebilecek. 

 

YAZ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK

Kocaelililerin uğrak yeri olan Sekapark’ta yaz etkinlikleri de devam ediyor. Her hafta K@bin’de farklı etkinliklere katılan çocuklar, velileriyle birlikte keyifli saatler geçiriyor. Çocuklar eğlenerek öğrenirken, velileri de iyi vakit geçiriyor. K@bin etkinlikleri, yaz boyunca devam edecek.

banner44
Son Güncelleme: 13.07.2018 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52