Kocaeli'de büyük silah kaçakçılığı operasyonu ! 24 gözaltı

Kocaeli merkezli düzenlenen büyük silah kaçakçılığı operasyonuda 24 kişi gözaltına alındı

banner96

Kocaeli'de büyük silah kaçakçılığı operasyonu ! 24 gözaltı

Kocaeli merkezli düzenlenen büyük silah kaçakçılığı operasyonuda 24 kişi gözaltına alındı

11 Kasım 2020 Çarşamba 00:02
banner22

Kocaeli ve çevre illerde, birbirleri ile bağlantılı olarak bazı şahısların silah kaçakçılığı yaptıklarına dair bilgilere ulaşan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yaklaşık 4 aylık teknik ve fiziki takip sonucu, İzmit, Gölcük, Başiskele, Karamürsel ilçelerinde, Bursa’nın Gemlik ve İznik ilçesinde ile Sakarya Sapanca ve Erenler ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 24 kişi gözaltına alındı.  

ÇOK SAYIDA SİLAH

Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 46 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kurusıkı tabanca,16 adet tüfek, bin 63 adet değişik çap ve markalarda tabanca mermisi, 53 şarjör, 1 adet susturucu ile silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen atölyede 2 adet freze makinesi, 1 adet sabit matkap, 1 adet torna makinesi, 2 adet bileme makinesi ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi. Gözaltında bulunan 21 şüpheli ifadelerinin alınması sonrasında,  serbest bırakılırken, 3 kişinin ise tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edileceği öğrenildi. Firari olan 3 kişinin ise yakalanmaları için çalışmalar sürüyor.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52