Kocaeli'de Gasp Çetesi Çökertildi!

Durdurdukları bir aracı ve araçta bulunan yüklü miktarda parayı gasp eden çete, polisin titiz çalışması sonucu çökertildi. 

banner96

Kocaeli'de Gasp Çetesi Çökertildi!

Durdurdukları bir aracı ve araçta bulunan yüklü miktarda parayı gasp eden çete, polisin titiz çalışması sonucu çökertildi. 

04 Mayıs 2019 Cumartesi 14:11
Kocaeli'de Gasp Çetesi Çökertildi!
banner22

Gebze İstasyon Mahallesi Şehit Abdullah Horoz Caddesi üzerinde 1 Mayıs  günü saat 00:30 sularında meydana gelen olayda, bir gün önce evini satarak yeni aldığı 40 bin lira değerindeki aracı ve torpidosuna koyduğu 125 bin lira parası ile seyir halinde olan E.S. isimli şahısın önü bir başka araç tarafından kesildi.  E.S’nin önünü kesen ve silahlı oldukları öğrenilen 5 şahıs,  kendisini etkisiz hale getirerek 2 cep telefonunu, aracını ve 125 bin lira parasını gasp ederek olay yerinden uzaklaştı.  Şahısın durumu polise bildirmesi üzerine  olayla ilgili Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Ekipleri çalışma başlattı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Ekiplerinin çalışması sonucu önce şahısların kullandıkları araç ve ardından olayı gerçekleştiren şüpheliler tespit edildi.  Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüphelilerden A.S.(29) ve A.Ç.(24) Körfez’de gasp ettikleri aracı noterde satmak istedikleri esnada yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonra diğer şahısları yakalamak için tespit edilen adreslerine operasyonlar düzenlendi.  Gerçekleştirilen operasyonlarda, sabıkalı olduğu öğrenilen F.K.(38)  ile M.S.(29) isimli zanlılar yakalanarak gözaltına alındı. Polisin adreslerde yaptıkları aramalarda olayda kullanıldığı belirlenen 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.  Şahıslar Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek ifadelerinin alınması sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edilirken, şüphelilerden sadece M.S.’nin olayı kabul ettiği diğer şüphelilerin ise haklarındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.  Muhtemelen mağduru takibe alarak olayı planlı gerçekleştirdikleri öğrenilen zanlılardan firari olan 1 kişinin ise yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliGaspçete
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52