Kocaeli'de Kar Etkisini Gösterdi

Kocaeli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan yağışına karşı 410 personel ve 183 araçla çalışmalar yapılıyor

banner96

Kocaeli'de Kar Etkisini Gösterdi

Kocaeli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan yağışına karşı 410 personel ve 183 araçla çalışmalar yapılıyor

24 Ocak 2018 Çarşamba 11:37
Kocaeli'de Kar Etkisini Gösterdi
banner22

Kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Kartepe’de ve yüksek kesimlerdeki köy yollarında yapılan çalışmayla yolların sürekli açık tutulduğu vurgulandı.

Karla mücadele ekiplerinin, yollarda küreme ve tuzlama çalışması yaptığı anlatılan açıklamada, ekiplerin Kartepe ve Umuttepe bölgesinde ve belli noktalarda hazır bekletildiği bildirildi.

Açıklamada, ilçelerde 73 farklı ana artere konuşlandırılan Büyükşehir Kar Timi'nin 24 saat hizmet verdiği aktarılarak şunlar kaydedildi:

"Karla mücadele kapsamında kentin tüm noktalarına kısa sürede ulaşabilmesi için 410 personel hazır bulunuyor. 183 adet araç (2 adet Kar Rotatifi, 29 adet Kar küreme kamyonu, 8 adet kar küreme kamyoneti, 22 adet grayder, 17 adet kanal kazıyıcı, yükleyici, 12 adet Loder, 14 adet ekskavatör, 2 adet kar robotu, 2 adet bobcat, 3 adet çekici trayler, 15 adet tuzlama kamyonu, 1 adet vinç, 14 adet pikap, 5 adet akaryakıt tankeri, 37 adet kar bıçaklı traktör) karla mücadelede kullanılıyor. Kocaeli’de yüksek kesimlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için ekipler kar küreme ve tuzlama yapıyor."

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52