KOCAELİ ERBAKAN’ I CUMHURBAŞKANI GİBİ KARŞILADI

Yeniden Refah Partisinin KOCAELİ il kongresi İzmit Atatürk kapalı spor salonunda gerçekleşti.

banner96

KOCAELİ ERBAKAN’ I CUMHURBAŞKANI GİBİ KARŞILADI

Yeniden Refah Partisinin KOCAELİ il kongresi İzmit Atatürk kapalı spor salonunda gerçekleşti.

15 Nisan 2019 Pazartesi 11:04
KOCAELİ ERBAKAN’ I CUMHURBAŞKANI GİBİ KARŞILADI
banner22

Yeniden Refah Partisinin KOCAELİ il kongresi muhteşem oldu.

Parti lideri ERBAKAN’ ı sabiha gökçen havalimanı vip salonu önünde karşılayan il yöneticileri konvoy halinde havalimanından hareket etti.

Fatih ERBAKAN’ ı Kurtköy dinlenme tesislerinde bekleyen 500 araçlık konvoy ile birleşen partililerin izmit e gelmeleri yaklaşık bir saat sürdü. Yol boyunca tem otoyolunda bayram havası esti.

Körfez gişelerinde bekleyen diğer partililer ile birleşen konvoy Atatürk kapalı spor salonuna ulaştığında KOCAELİ’ de yer yerinden oynadı.

İzdiham sebebi ile salona girmekte zorluk yaşayan genel başkanının mutluluğu her haline yansıdı.

Açılış konuşmasını yapan il başkanı Mehmet ARAS:

İktidarın kurduğu düzeninin rantiyeciye çıkar sağlayıp, halkı unuttuğunu salona gösterdiği düzenek ile tarif etti. ARAS’ ın konuşması esnasında salonun il başkanına coşkulu desteği gözlendi.

ARAS daha sonra bu muhteşem atmosfer bizlere bir gerçeği haykırıyor;

Buradan ilan ediyorum ki, sayın genel başkanımız il seçimde cumhurbaşkanı olacaktır dedi.

Daha sonra söz alan Dr. Fatih ERBAKAN;

Andımız tartışmalarının kimseye bir fayda getirmeyeceğine değinerek, "Türkiye'mizde uzun zamandan beri bir Andımız tartışması sürüp gidiyor. Bu AndımızI okusak mı, okumasak mı aylardan beri bu tartışmaların içerisindeyiz. Biz milli görüş olarak ne diyoruz; ey benim değerli kardeşim, ey 82 milyon memleket evladı, sen dış güçler tarafından sömürüldükten sonra, işsizliğe, fakirliğe, açlığa mahkum edildikten sonra firavunların piramitlerine taş taşıyan köleler haline getirildikten sonra kardeş kanı aktıktan sonra, terör alıp başını gittikten sonra, ne mutlu Türk'üm desen ne olur, ne mutlu Kürt'üm desen ne olur? Biz insanlarımızın ne mutlu Türküm, ne mutlu Kürt'üm, ne mutlu Arap'ım diyerek değil; biz insanımızın ne mutlu çalışacak işim var, ne mutlu huzur içinde yaşayacak vatanım var, ne mutlu kimseye muhtaç olmadan evimi geçindirecek gelirim var diyerek mutlu olmalarını sağlayacağız. Asıl mutluluk budur." dedi.

Türkiye'de ekonomik kriz yaşandığını söyleyen Erbakan, şöyle devam etti:

"Biz Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizin en temel meselelerinden birisi olan ekonomi konusuna en büyük hassasiyeti gösteriyoruz. Bugün Türkiye'de 82 milyon vatandaşın uçan kuşa borcu var. Biz millet olarak Cumhuriyet tarihinin en borçlu dönemini yaşıyoruz. Özel sektör, devlet ve millet olarak toplam borcumuz 900 milyar dolar seviyesine çıktı. Bu 900 milyar dolar borçtan dolayı her sene devlet, millet ve özel sektör 100 milyar dolar borç faizi ödemek zorundayız. Bu Erbakan Hoca'mızın tabiriyle 'Firavunların piramitlerine taş taşıyan köleler haline gelmişiz haberimiz yok' Sadece vatandaşın bireysel olarak bankalara borcu 2002 yılında 6 milyar lirayken, 2018 yılına gelindiğinde 550 milyar liraya çıkıyor. Bu, bu iktidar döneminde vatandaşın bankalara borcu 90 misli artmış demek. Bu tam bir felakettir."

Kinle, hasetle, hırsla, intikam duygusayla gelmiyoruz. Kim yapmış olursa olsun, hayırlı hizmetleri takdir etmek, yapanları tebrik etmek için geliyoruz. Biz, 'mevcut iktidar gitsin de ne olursa olsun' anlayışıyla değil, 'bu milletin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün' anlayışıyla siyaset yapıyoruz. Biz yıkmak için değil, yapmak için geliyoruz.

Yapılan hizmetlere teşekkür etmek, Milli Görüş'ün geleneklerinden bir tanesidir. Buna rağmen elbette ki eksik gördüklerimizi tamamlamak için geliyoruz. Yapılan yanlışları milletimizin, İslam aleminin menfaatine olacak şekilde düzeltmek için geliyoruz." Şeklinde konuştu.

Fatih ERBAKAN konuşması, yoğun ilgi dolayısı ile aracına bir saatte ancak ulaşabildi.

banner44
Son Güncelleme: 15.04.2019 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52