Kocaeli merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Kocaeli merkezli 13 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 11'i adliyeye sevk edildi

banner96

Kocaeli merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Kocaeli merkezli 13 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 11'i adliyeye sevk edildi

16 Ekim 2017 Pazartesi 13:51
Kocaeli merkezli FETÖ/PDY operasyonu
banner22

 Kocaeli merkezli 13 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 21 şüpheliden 11'i adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Elazığ, Yozgat, Samsun, Hakkari, Malatya, Kayseri, Muğla ve Giresun'daki operasyonda gözaltına alınan 20'si muvazzaf asker, 21 şüpheliden 11 muvazzaf askerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirildi.

Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bu arada, FETÖ/PDY'ye yönelik başka bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir şüpheli de sağlık kontrollerinin ardından adliyeye getirildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında, 23'ü muvazzaf, 30 asker hakkında gözaltı kararı verilmişti.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliFetöOperasyonPDY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52