Meteoroloji Müdürlüğü Açıkladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Açıklamada Önümüzdeki 5 Günün Sıcaklık ve Soğukluk Dereceleri Belirtildi.

banner96

Meteoroloji Müdürlüğü Açıkladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından Açıklamada Önümüzdeki 5 Günün Sıcaklık ve Soğukluk Dereceleri Belirtildi.

17 Ocak 2018 Çarşamba 12:02
Meteoroloji Müdürlüğü Açıkladı!
banner22

17 Ocak Çarşamba günü  havanın hafif yağmurlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 2 en yüksek 7 derece olması bekleniyor. Havadaki nem oranının %90 civarında olacağı belirtildi.
18 Ocak Perşembe günü karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklığın 6 dereceye düşmesi bekleniyor. Nem oranında düşüş olması beklenirken havadaki nem oranının %65 olması bekleniyor.
19 Ocak Cuma günü havanın çok bulutlu olacağı ama yağmurun yağmayacağı belirtildi. Hava sıcaklığı -3 derece ile 3 derece arasında değişecek. Nem oranının %49 ile %77 arasında olması bekleniyor.
20 Ocak Cumartesi günü ise bir önceki güne göre daha az bulutlu yer yer güneşin kendisini göstereceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının -4 derece ile 7 derece arasında değişmesi beklenirken nem oranının maximum %67 olacağı açıklandı.
21 Ocak Pazar günü havanın parçalı bulutlu olacağı güneşin etkisini kaybedeceği hava sıcaklığının 0 ile 9 derece arasında değişeceği belirtildi.

banner44
Son Güncelleme: 17.01.2018 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52