Modern balık satış yeri şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sahilde balıkçılar için inşa ettiği yeni balık satış yeri şekilleniyor.

banner96

Modern balık satış yeri şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sahilde balıkçılar için inşa ettiği yeni balık satış yeri şekilleniyor.

20 Mayıs 2018 Pazar 12:41
Modern balık satış yeri şekilleniyor
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahil bölgesinde yeni balık satış yeri inşa ediyor. Hali hazırda Halk Evi’nde faaliyet gösteren balıkçılar için yeni ve modern balık satış yerleri oluşturuluyor. Çalışmaları süren projede satış bölümleri oluşturulmaya başlandı. Satış yerlerinin duvar çalışmaları sürerken diğer kısımlarda da çelik uygulamalar gerçekleştiriliyor. Sahil Otoparkı balıkçı lokantalarının karşısında inşa edilen yeni satış yeri geniş ve ferah yapısıyla balık severlere hizmet verecek.

 

OTOPARKIN YANINDA

Bin metrekare alan üzerinde kurulan olan balık satış yeri Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından inşa ediliyor. Taşıyıcı olarak çelik malzemenin kullanıldığı satış yeri, farlı bir mimariye sahip olacak. Satış yerinin sahil otoparkının hemen yanında olması otopark sorununu da ortadan kaldıracak. Aracını otoparka bırak vatandaşlar kısa bir yürümenin ardından satış yerine ulaşarak alışverişlerini yapacaklar.

7 ADET SATIŞ BÖLÜMÜ

Zemin ve asma kat şeklinde planlanan yapının taban inşaat alanı 734 metrekare, toplam inşaat alanı da 825 metrekare olacak. Yapının içinde 7 adet balık satış bölümü yer alacak. Her bir satış bölümü 70 metrekare alana sahip olacak. Satış yerinde 1 adet de 50 metrekarelik engelli wc’nin de bulunacağı tuvalet yer alacak. Mimar Sinan Yaya Köprüsü’nün sahil kısmından inen vatandaşlar yaklaşık 50 metre mesafedeki balık satış yerine kolayca ulaşabilecekler.

 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52