‘’Öğrencilerimizle gönülden gönüle bağlar kurduk’’

Başkan Karaosmanoğlu, 2018-2019 Eğitim Yılında Hizmete açılan Türkiye Diyanet Vakfı Kocaeli Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.

banner96

‘’Öğrencilerimizle gönülden gönüle bağlar kurduk’’

Başkan Karaosmanoğlu, 2018-2019 Eğitim Yılında Hizmete açılan Türkiye Diyanet Vakfı Kocaeli Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti.

21 Şubat 2019 Perşembe 12:02
‘’Öğrencilerimizle gönülden gönüle bağlar kurduk’’
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2018-2019 Eğitim Yılında Hizmete açılan Türkiye Diyanet Vakfı Kocaeli Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti. İzmit Orhan Mahallesi İsmail Gaspıralı Caddesi’ndeki yurt binasında öğrencilerle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, hayat tecrübelerini gençlere aktardı.  Yurt Müdürü Elif Yılmaz’dan verilen hizmetler hakkında bilgi alan Karaosmanoğlu, Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle samimi bir söyleşi gerçekleştirdi. 

“GENÇLERİMİZİN ŞANSLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Diyanet Vakfı Kocaeli Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri, hem gençlere hem eğitime verdiği katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek hediye takdim etti. Günümüz imkanlarının geliştiğini, refah düzeyinin eğitim almak isteyen gençlerin önünü açtığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizin büyüdüğünü ve güçlendiği bu dönemde gençlerimizin şanslı olduğunu düşünüyorum.  Gençlerin kendini geliştirmesi, manevi değerlerinden kopmadan ülkesine sahip çıkmasını da çok kıymetli buluyorum” şeklinde konuştu.

“KOCAELİ’NDE YAŞAMAYI SEVMELERİ İÇİN ÇALIŞTIK”

Kocaeli’nde kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız, engelli kardeşlerimiz için verdiğimiz özel hizmetlerle birlikte öğrencilerimize dönük çok önemli adımlar attıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli’yi mutlu insanların şehrine dönüştürdük. Bu noktada öğrencilerimizin de mutlu olduğu bir kent hedefiyle çalıştık. Hepsinden öte, hepsinin üstüne; Kocaeli’nde yaşamayı sevmeleri için çalıştık. Öğrencilerimizle gönülden gönüle bağlar kurduk. Gençlerimizin talep ve önerilerini hep dikkate aldık” diyerek açıklamasını tamamladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52