Şehir Tiyatroları yeni sezona hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni sezon için hazırlıklara devam ediyor.

banner96

Şehir Tiyatroları yeni sezona hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni sezon için hazırlıklara devam ediyor.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 16:00
Şehir Tiyatroları yeni sezona hazırlanıyor
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, gelecek sezonda sahnelenecek olan iki yeni oyun için çalışmalara devam ediyor. 2017-2018 sezonunda 100 bine yakın seyirciyle buluşan Kocaeli Şehir Tiyatroları, yeni sezon için hazırlıklarına da başladı. 19 Mayıs’ta sezonu kapatacak olan Şehir Tiyatroları’nda 2018-2019 sezonu için planlanan “Oyalananlar” ve “Asalet Kumkuması” oyunlarının provaları yapılıyor.

 

“OYALANANLAR” YENİ SEZONDA

“Oyalananlar” adlı oyunu Emir Özbek Yıldız yazdı, Volkan Dinç yönetiyor. Sahne arkasında ve oyuncu kadrosunda, birbirinden yetenekli isimlerin bulunduğu oyununun seyircili genel provası ise Mayıs ayının son haftasında gerçekleştirilecek. Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek olan Oyalananlar’ın ilk gösterimi ise 2018-2019 sezonunda yapılacak.

 

TIR TİYATROSU “ASALET KUMKUMASI” İLE GELİYOR

Provaları devam eden “Asalet Kumkuması” isimli oyun ise haziran ayı sonunda TIR Tiyatrosu ile Kocaeli’nde tüm ilçelerdeki meydanlarda seyirciyle buluşacak. Pervin Atamert tarafından Moliere’in “Kibarlık Budalası” isimli oyunundan uyarlanan ve Ali Düşenkalkar’ın yönettiği “Asalet Kumkuması”,  aynı zamanda 2018-2019 sezonunun açılış oyunu olarak ekim ayının ilk haftasından itibaren SDKM Büyük Sahne’de sahnelenecek. Yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlayan Kocaeli Şehir Tiyatroları, 2018-2019 sezonunda, bu 2 oyunun yanı sıra, pek çok yeni ve geçmiş sezon oyunuyla perdelerini açacak.

 

 

Oyun adı

OYALANANLAR

Yazan

EMİR ÖZBEK YILDIZ

Yönetmen

VOLKAN DİNÇ

Dekor Tasarım

EBRU AKLAR

Koreograf

GÖKMEN KASABALI

Kostüm Tasarım

EMİNE KAYNAK YILDIRIM

Müzik

HİKMET ERDEM IRMAK

 

Oyun adı

ASALET KUMKUMASI

Yazan

Jean-Baptiste Poquelin MOLIERE

Uyarlayan- Yönetmen yardımcısı

PERVİN ATAMERT

Yönetmen

ALİ DÜŞENKALKAR

Koreograf

CİHAN YÖNTEM

Dekor

TAYFUN ÇEBİ

Kostüm

FUNDA ÇEBİ

Müzik

GÜRKAN ÇAKICI

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52