Sokaklarda Dilenen Çocuk Kalmayacak!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Programda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Çeşitli Konularda Açıklamalar Yaptı.

banner96

Sokaklarda Dilenen Çocuk Kalmayacak!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Programda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Çeşitli Konularda Açıklamalar Yaptı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 13:12
Sokaklarda Dilenen Çocuk Kalmayacak!
banner22

Kocaeli Valisi Aksoy: "Sokakta çalışan ve dilenen çocuklarla ilgili çalışma başlattık. Dilenen bir çocuğu artık ilimizde görmek istemiyoruz. Daha önce görev yaptığım Mersin'de çok yoğun bir çalışmayla sokakta çalışan, dilenen çocuk sorununu ortadan kaldırmıştık. Kocaeli'de de bunu mutlaka ortadan kaldırmak durumundayız. Çünkü sokaklar çocuklar için tehlikelidir. Bu konuda kamuoyunun daha duyarlı hale gelmesi gerekiyor"

İzmit ilçesindeki bir otelde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda gazetecilerle bir araya gelen Aksoy, burada yaptığı konuşmada, gazeteciliğin zor ve farklı şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek olduğunu belirtti.
Gazetecilerin halkın haber alma özgürlüğünün gerçekleştirilmesinde, büyük sorumluluklar üstlendiğine işaret eden Aksoy, gazetecilerin gününü kutladı.

Aksoy, Kocaeli basınının önemli bir birikime sahip olduğunu aktararak, "Kocaeli'de 12 tane resmi ilan alan gazetemiz, 31 yayın kuruluşumuz var. 3 televizyonumuz ilimizde yayın yapmaktadır. Kocaeli toplam 25 radyoya, 48 internet gazetesine sahip bir kent. 117 Sarı Basın kartı sahibi olan basın mensubunun bulunduğu bir kent. Böylesi önemli birikime sahip olması dolayısıyla Kocaeli basını çok daha iyi bir noktaya taşındı. Kentin diğer dinamiklerini de harekete geçirme fırsatı buldu." şeklinde konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52