Spor sahalarının zemini iyileştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki spor sahalarının zeminlerini yenileyecek.

banner96

Spor sahalarının zemini iyileştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki spor sahalarının zeminlerini yenileyecek.

23 Haziran 2018 Cumartesi 13:01
Spor sahalarının zemini iyileştiriliyor
banner22

Kent genelinde spor yatırımlarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zamanla yıpranan tesisleri de elden geçirerek yeniliyor. Sadece kendi bünyesindeki spor tesislerini yenilemekle kalmayan Büyükşehir, diğer kurumlara ait futbol sahalarını da elden geçiriyor.

SPORA DESTEK SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteklerini hız kesmeden sürdürüyor. Kentin ihtiyaç duyulan noktalarına spor tesisleri kazandıran Büyükşehir, ayrıca hem kendi bünyesindeki hem de kurumlara ait spor sahalarını yenilemeyi de ihmal etmiyor.  

ÜÇ STAD DAHA ZEMİNİ YENİLENECEK

Bu kapsamda üç ilçede yer alan futbol sahaları da elden geçirilecek. Sahaların zeminlerinde yenileme çalışması yapılacak. Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı, Kandıra Stadı ve Karamürsel Stadı da zemini değişecek statlar arasında yer alıyor.  

İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA

Vatandaşların sıkça spor yaptıkları bu sahalar ilgi görüyor. Sentetik çim zeminli bu sahaların zeminleri zamanla yıpranarak kullanılmaz hele geliyor. Büyükşehir Belediyesi bu sahaları belirleyerek zeminlerinde yenileme çalışması yapıyor.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52