Sporcuların performansı bu merkezde ölçülüyor

Büyükşehir Performans Merkezi’nde sporcuların ölçümleri ücretsiz olarak yapılıyor

banner96

Sporcuların performansı bu merkezde ölçülüyor

Büyükşehir Performans Merkezi’nde sporcuların ölçümleri ücretsiz olarak yapılıyor

05 Şubat 2017 Pazar 23:39
Sporcuların performansı bu merkezde ölçülüyor
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sporcu Sağlığı Performans Test ve Analiz Merkezi'nde çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Merkezde Kağıtsporlu tüm sporcuların ölçümleri yapılmaya başlandı. Testler, spor branşlarına yönelik özel gruplar oluşturularak gerçekleştiriliyor. Vinsan Tesisleri içinde yer alan merkezde her gün 50 ile 75 kişinin ücretsiz olarak test ve ölçümleri yapılıyor.

 

LABORATUVAR ORTAMINDA YAPILAN TESTLER

Türkiye'de ilk kez bir yerel yönetim tarafından projelendirilen Sporcu Sağlığı Performans Test ve Analiz Merkezi, son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü alt yapı cimnastik sporcularını testten geçirdi. Minik sporcuların laboratuvar ortamında tüm fiziksel uygunlukları merkezde değerlendirildi.

 

ANTROPOMETRİK ÖLÇÜMLER

Büyükşehir Kağıtsporlu minik sporcular anne ve babaları ile testlerden geçerken hem eğlendi, hem de ölçüm ve testler hakkında bilgi aldılar. Minik sporcular, antropometrik(vücut ölçümleri) testleri yapılırken eğlendiklerini dile getirdi. Minik sporcu velileri küçük yaştaki sporcuların veri kayıt sistemi ile kontrol edilmesi ve gelişimleri hakkında böyle bir merkezin ayrıca ücretsiz hizmet vermesinden dolayı merkezde görevli personele teşekkür ettiler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52