''Sporu ve sporcuyu seviyoruz''

Başkan Karaosmanoğlu, “Sporu ve sporcuyu seviyoruz. Gençlerimiz için öncü ve model olmak için çalışıyoruz” dedi

banner96

''Sporu ve sporcuyu seviyoruz''

Başkan Karaosmanoğlu, “Sporu ve sporcuyu seviyoruz. Gençlerimiz için öncü ve model olmak için çalışıyoruz” dedi

21 Aralık 2018 Cuma 14:29
''Sporu ve sporcuyu seviyoruz''
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından daha önce İzmit’te düzenlenen Beden Eğitimi Öğretmenleri İstişare toplantısı bu sefer Gebze bölgesinde görev yapan öğretmenlerle gerçekleşti. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve çok sayıda davetli öğretmen katıldı. Kocaeli Anne Şehir ve Gençlik Spor Müdürlüğü projelerinin tanıtıldığı toplantıda Başkan Karaosmanoğlu bir konuşma gerçekleştirdi. Sporu ve sporcuyu sevdiklerini ifade eden Karaosmanoğlu, öncü ve model olmanın önemine dikkat çekti.

 

“SAĞLIK SORUNLARIMIZ VAR”

Sağlık sorunlarının temelinde sporsuz bir hayat olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “2 milyon nüfusumuz var, ciddi anlamda sağlık sorunlarımız var. Beden sağlığımız gün geçtikçe artıyor. Ruh sağlığımızda iyi değil. Mutlu değiliz, işte bunun çözümü hastanelerde değil. Bunun doktorları beden eğitimi öğretmenleridir. Spor insan sağlığını düzene sokuyor. Kötü alışkanlıklar ortadan kalkıyor. Uyuşturucu oranını spor azaltacaktır. Bir çocuğun elinden tutup onu spora alıştırmak çok değerli bir fiildir. Ortak bir derdimiz var. Bir sistem oluşturacaksak bunun önemli bir ayağı sizsiniz. Sadece beden eğitimi meselesi değildir, çocukların ruh sağlığına yönelik de çalışmalar yapmamız gerekiyor. Hepimizin spora ihtiyacı var. Hastanelere olan ihtiyaç sporla azalacaktır. Ne olursa olsun gençlerimizi bir şekilde spor faaliyetleriyle buluşturmamız gerekiyor’’ dedi.

İYİ AHLAK SPORLA GELECEKTİR.

İyi ahlak sahibi olmak için sporu hayatımızın merkezine yerleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Geleceğin büyüklerini sizler hayata hazırlayacaksınız. Yaptığımız en güzel işlerin başında kalıcı spor alanları geliyor. Gençlik kamplarımızla spora yatırım yapıyoruz. Elimizden gelen her imkânı gençlerimiz için seferber etmeye hazırız. Moral ve motivasyonumuzun yüksek olması gerekiyor. Dinginliğe ihtiyacımız var. 60 bin kadın kardeşimiz haftada üç gün düzenli bir şekilde spor yapıyor. İnsanımız yaşadığının farkında olsun. Sporla pek çok kötülüğün önüne geçiyoruz, geçmeye de devem edeceğiz. Spor iyiye yönlendirir, beraber yürüyelim. Hayallerimizi ve düşüncelerimizi beraber yayalım” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Karaosmanoğlu, öğretmenlerle tek tek konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93