Turan Güneş Caddesi yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi İzmit Turan Güneş Caddesi’nde yenileme çalışmalarına başladı

banner96

Turan Güneş Caddesi yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi İzmit Turan Güneş Caddesi’nde yenileme çalışmalarına başladı

21 Şubat 2019 Perşembe 11:48
Turan Güneş Caddesi yenileniyor
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir birçok noktasındaki cadde ve sokaklarda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yenilenen cadde ve sokaklarla çehresi değişen Kocaeli’nde, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından İzmit ilçesi Turan Güneş Caddesinde yenileme çalışması yapıyor. İzmit İlçesi’ndeki en önemli güzergâhlarından olan caddedeki çalışmalar kapsamında, Yeşilova Işıklar – Çayırköy mevkileri arasındaki bin 300 metrelik kısım yenilenecek.

4 BİN TON ASFALT SERİMİ YAPILACAK

Kocaeli’deki en önemli ulaşım noktalarından birisi olan Turan Güneş Caddesi daha modern hale geliyor. Caddenin bin 300 metrelik kısmında 2 bin 600 ton binder ve bin 400 ton aşınma olmak üzere toplamda 4 bin ton asfalt serimi yapılacak. Caddede 4 bin 400 ton PTM ve 5 bin 200 metrekare baskı beton kullanılacak. Ayrıca 2 bin 600 metre bordür imalatı yapılacak.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLECEK

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 19 Şubatta başlatılan çalışmalar, ekiplerin öz verili çalışmasıyla kısa süre içinde bitirilecek. Turan Güneş Caddesi yol yapım sonrası yapılacak olan çalışmalarla daha modern bir hale hale dönüşecek.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52