Yaralı Garip tedavi edildi

Yaralı haldeki sokak hayvanlarının imdadına koşan Büyükşehir Belediyesi, Garip adını verdiği yaralı köpeğe müdahale ederek sağlığına kavuşturdu.

banner96

Yaralı Garip tedavi edildi

Yaralı haldeki sokak hayvanlarının imdadına koşan Büyükşehir Belediyesi, Garip adını verdiği yaralı köpeğe müdahale ederek sağlığına kavuşturdu.

18 Kasım 2018 Pazar 11:12
Yaralı Garip tedavi edildi
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının imdadına yetişiyor. Yaralı haldeki sokak hayvanlarının tedavi edildiği merkezde geçtiğimiz günlerde merkeze getirilen ve ciddi yarası olan sokak köpeği tedavi altına alındı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin Körfez Belediyesi ekiplerinden aldığı ve Garip adını koyduğu sokak köpeği ağır yaralı olarak Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü.

AMELİYAT EDİLDİ

Tedavi altına alınan Garip’in boğazında ciddi oranda jiletli tel kesiği olduğu belirlendi. Veteriner hekimler tarafından ameliyat edilen Garip sağlığına kavuştu. Yarasının iyileşmesi için bir ameliyata daha girecek olan Garip, eski sağlıklı ve mutlu günlerine geri dönecek.

6 BİN 207 HAYVAN TEDAVİ EDİLDİ

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi hasta ve yaralı hayvanlara tedavi ederek sokaklara geri bırakıyor. Kocaeli genelinde Ocak ve Kasım ayları arasındaki süreçte toplam 6 bin 207 hayvan tedavi edildi. Kandıra Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde 3 bin 677, Gebze’de 2 bin 312, mobil araçta ise 218 hayvan iyileştirildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52