‘’Yurdum Öğrencileri’’ ile spor şöleni start aldı

KYK yurtlarında kalan öğrenciler ödüllü organizasyonda Türkiye Finalleri’nde ilimizi temsil etmek için ter dökecek

banner96

‘’Yurdum Öğrencileri’’ ile spor şöleni start aldı

KYK yurtlarında kalan öğrenciler ödüllü organizasyonda Türkiye Finalleri’nde ilimizi temsil etmek için ter dökecek

05 Aralık 2018 Çarşamba 12:39
‘’Yurdum Öğrencileri’’ ile spor şöleni start aldı
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın bu yıl ikincisini organize ettiği “Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni” düzenlenen muhteşem açılış seremonisi ile başladı. Atatürk Spor Salonu’ndaki açılış seremonisine gösteri şovları renk kattı. 25 Aralık tarihine kadar devam edecek ödüllü spor şöleninde başarılı olan takımlar Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecek.

ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Yurdum Öğrencileri Spor Şöleni’nin açılış seremonisine Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Aslan, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Murat Aydın, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN RESİTAL
İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından açılış seremonisi başladı. Programda ilk olarak KYK öğrencileri tarafından izleyenlere masa tenisi, basketbol, voleybol ve badminton branşında gösteri sunuldu.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, “Büyükşehir olarak kentimizin her noktasında özverili çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bizim en önemli çalışma ilkemiz; gençlere yönelik yaptığımız yatırımlar ve gençlerle birlikte yaptığımız çalışmalardır. Biz belediye olarak gençlerimizi çok önemsiyoruz. Sosyal, sportif anlamda bu çalışmaları birçok kurum kuruluşlarla beraber hareket ediyoruz. Bu tür sportif etkinliklerle kurumlar arası bir dayanışma ve birliktelik oluşturuyoruz. Gençlerimizin her anlamda donanımlı olmasına katkı, imkânı ve fırsatları sunmaya çalışıyoruz. Gelecek sizinle beraber güzel olacak” ifadelerine yer verdi.

KOCAELİ’DE OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK ŞANSLISINIZ

Bilgi’nin ardından konuşan Kocaeli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Aslan, “Sizler burada olabilmek için yurtlarınızdaki arkadaşlar arasından seçildiniz. Birçoğunuzun müsabakalarını yerinde izleme fırsatı bulduk. Orada gözlemlediğimiz bir şey dikkatimizi çok çekti. Kazanma arzusunun yanında centilmenlikten hiçbir zaman ödün vermediniz. Bu asaletinizden dolayı sizleri kutluyorum. Hepinizle gurur duyuyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kurumlarımız tüm imkânlarını, güçlerini tüm sinerjisiyle gençler için ortaya koyuyor. Bu anlamda Kocaeli’de okuduğunuz için çok şanslısınız” şeklinde konuştu.

SPOR ARTIK YAŞAM BİÇİMİ

Seremonide son olarak konuşan Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise, “Geçmişte spor kulüpleri bile bir organizasyon yaparken imkansızlıklardan dolayı büyük sıkıntılar çekiliyordu. Şimdi ise yurtlarda kalan öğrenci kardeşlerimiz için sporu yaşam biçimi haline getirmek için kurumlarımız çalışıyor. Gelecekte gençlerimizin daha sağlıklı birer birey olarak görmek bizleri mutlu ediyor. Bizlerde eminiz ki sizler yarın daha iyilerini yapacaksınız. Organizasyonumuzun kazasız geçmesini temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

KARİZMA SHOW’DAN GÖSTERİ

Açılış seremonisinde konuşmaların ardından akrobatik smaç gösteri ekibi Karizma Show grubu gösteri gerçekleştirildi. Basketbol şov sporcuları yaptıkları birbirinden güzel hareketlerle izleyenlere unutulmaz bir gösteri sundu.

TOP CAMBAZI BÜYÜLEDİ

Seremonide gösteri yapan top cambazı Okan Toğrul ise gerçekleştirdiği klas hareketlerle izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

7 BRANŞTA YARIŞILACAK

Kocaeli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ödüllü organizasyonda futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşları yer alırken bu yıl bu branşlara badminton ve geleneksel okçuluk branşları eklendi. Öğrenciler yedi branşta kıyasıya mücadele edecek.

HEDİYELER DAĞITILACAK

Müsabakalar 4 Aralık - 25 Aralık tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün muhtelif spor salonlarında gerçekleştirilecek. Nisan ayının başında bölge finalleri gerçekleştirilirken şölenin Türkiye finalleri ise Nisan – Mayıs aylarında gerçekleşecek. Organizasyonda başarılı olan takımlara, eşofman takımı, şort-tişört hediye edilecek.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52