Körfez'de Ağaçlara Kış Bakımı

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan ağaç bakım ve budama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

banner96

Körfez'de Ağaçlara Kış Bakımı

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan ağaç bakım ve budama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

25 Ocak 2017 Çarşamba 17:19
Körfez'de Ağaçlara Kış Bakımı
banner22


Budama Mesaisi

Ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirmek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Körfez'in çeşitli mahallelerinde budama çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülüyor. Belediye ekipleri, kaldırımlarda yayaların hareketlerini kısıtlayıcı ve rahat yürümelerine engel olan, elektrik tellerine dolanan, görüş mesafesini daraltan ağaçların budamasını yaparken, trafik lambaları ve aydınlatma direklerini kapatan dalların temizliği de gerçekleştiriyor.

Gözümüz Gibi Bakacağız

Ağaçların büyük bir titizlikle budandığını belirten Körfez Belediyesi yetkilileri "Budama, ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve çiçeklenmenin kalitesini yükseltmek için yapılır. Körfez Belediye Başkanımızda bu konu üzerinde hassasiyetle duruyor. Daha yeşil bir Körfez istiyorsak; önce ağaç dikeceğiz, sonra da diktiğimiz ağaçlara gözümüz gibi bakacağız" ifadelerini kullandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93