Erdoğan'dan talimat! Belediyeler uyumayacak

Bakan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, belediyelerin 7 gün 24 saat vatandaşa hizmet vereceğini açıkladı.

banner96

Erdoğan'dan talimat! Belediyeler uyumayacak

Bakan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, belediyelerin 7 gün 24 saat vatandaşa hizmet vereceğini açıkladı.

03 Mart 2019 Pazar 19:29
Erdoğan'dan talimat! Belediyeler uyumayacak
banner22

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimat neticesinde belediyelerin, 7/24 vatandaşa hizmet vereceğini söyledi.

Bakan Kurum, yerel seçimler öncesi Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde muhtarlar, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, AK Parti ve MHP yönetimi ve meclis üyesi adayları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Murat Kurum’a, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da eşlik ederken, buradaki programının ardından partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

Bakan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı’nın talimatının ardından 2012’de kentsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını belirterek, bu konuda çalışmalara hız verildiğini söyledi.

BELEDİYELER 7/24 VATANDAŞA HİZMET VERECEK 

Deprem haftası olduğunu hatırlatan Kurum, 81 ile genelge gönderildiğini, yılda 300 bin konutu dönüştürme hedeflerini gerçekleştireceklerini vurguladı.

Türkiye’de riskli bina kalmayana dek bu çalışmaların devam edeceğini söyleyen Kurum, Kahramankazan İlçesi’nde riskli binaların belirlendiğini ve Kentsel Dönüşüm seferberliğinin Kahramankazan’da da gerçekleşeceğini aktardı.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrası, belediyelerde 7 gün 24 saat usulüne geçileceğini söyleyen Kurum, "Belediyelerimiz personel bulunduracak ve gece gündüz bu personel vatandaşımıza hizmet edecek" diye konuştu.

banner44
Son Güncelleme: 04.03.2019 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kartal 2019-03-04 00:10:59

Uyumayıp rant peşinde koşuyorlar

banner52