Erdoğan’dan Meral Akşener açıklaması: “Bizi de sattı bu kadın”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi gündemi değerlendirdi. S-400 konusunda geri dönüş olmayacağını belirten Erdoğan, Meral Akşener hakkında ise dikkat çeken ifadeler kullandı.

banner96

Erdoğan’dan Meral Akşener açıklaması: “Bizi de sattı bu kadın”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi gündemi değerlendirdi. S-400 konusunda geri dönüş olmayacağını belirten Erdoğan, Meral Akşener hakkında ise dikkat çeken ifadeler kullandı.

07 Mart 2019 Perşembe 11:13
Erdoğan’dan Meral Akşener açıklaması: “Bizi de sattı bu kadın”
banner22

24 TV ve TV 360 ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Rusya’dan alınacak S-400 konusunda geri dönüş olmadığını belirtti. Meral Akşener hakkında da konuşan Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı hakkında gündeme damga vuracak ifadeler kullandı.

ANKET AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim anketlerinden bazılarının manipülasyon amaçlı kullanıldığını, 5-6 seçim öncesi anket ciddiyetlerinin kalmadığını ifade etti.

HDP'YE OY VEREN SEÇMENE 'TERÖRİST' DEDİ Mİ?

HDP’ye oy verenler hakkında ‘terörist’ demediğini söyleyen Erdoğan, "Ben, HDP'ye oy verenlere kalkıp da terörist nerede demişim bunu ispat etsinler. İspat ettikleri anda ben ne gerekiyorsa onu yaparım" dedi.

MERAL AKŞENER HAKKINDA: “BİZİ DE SATTI BU KADIN”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için de dikkat çeken açıklamalar yapan Erdoğan, “Biz partimizi kurarken bizi de sattı bu kadın” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Meral Akşener için, “PKK’ya karşı başarının ardından halkımızın güveni var, desteği var. Ama Bay Kemal bundan rahatsız, ‘Niçin, bunlarla bu mücadele veriliyor’ diyor. Başka kim rahatsız, HDP rahatsız. Bugün Denizli konuşmasına bakıyorum ki, Meral Hanım da bundan rahatsız. Bu mücadeleyi teröristlere karşı veriyoruz. Sana ne oluyor Meral Hanım, hani sen milliyetçiydin ya, hani ülkücüydün ya… Ne oldu sana? Bir anda istikametini kaybettin. Önce bir kendine gel. Biz partimizi kurarken bizi de sattı bu kadın. Bir anda kayboldu. Benimle beraber partimizi kurarken belli yerlere geldi, ondan sonra Afyon’da ortadan kayboldu. Böyle birisi bu" açıklamasında bulundu.

SURİYE’DE OLUŞTURULACAK ‘GÜVENLİ BÖLGE’ MESELESİ

ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘güvenli bölge’ konusunda kararlı bir duruş sergilediğini söyleyen Erdoğan, ABD derin devletinin bazı engellemelerinin olduğunu savundu.

ABD’nin YPG ile olan ilişkilerinin sona ermesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, ilişkilerin sona ermemesi halinde sıkıntının devam edeceğini belirtti.

Suriye’de kurulacak güvenli bölgenin kontrolü için de açıklama yapan Erdoğan, Türkiye’nin dışında birine bu bölgenin kontrolünün verilmesine onay vermeyeceklerini, buradan her an Türkiye’ye saldırı olabileceğini söyledi.

ABD’nin Suriye’den çekilmesi konusunda da değinen Erdoğan, henüz bu konuda somut bir adım atılmadığını, “silahları götürmeyecekse Türkiye’ye teslim etsin, teröristlere vermesin” dedi.

S-400’DE GERİ DÖNÜŞ YOK

Rusya ile yapılan S-400 anlaşmasına dair açıklamalarda bulunan Erdoğan, imzaların atıldığını, geri dönüşün olmayacağını ileride S-500 anlaşmasının da yapılabileceğini ifade etti.

ŞENOL GÜNEŞ’İN MİLLİ TAKIM’LA ANLAŞMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Milli Takım’la yaptığı anlaşmaya sevindiğini söyledi. Güneş’i telefonla arayıp tebrik ettiğini söyleyen Erdoğan, bu tür görevlerde tercihin yerli isimlerden yana olması gerektiğini ifade etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52