MHP'ye flaş transferler!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Milliyetçi Hareket Partisi’ne flaş transferler gerçekleşti.

banner96

MHP'ye flaş transferler!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Milliyetçi Hareket Partisi’ne flaş transferler gerçekleşti.

10 Aralık 2018 Pazartesi 17:16
MHP'ye flaş transferler!
banner22

 Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde ittifak yapma kararı aldıktan sonra sıcak gelişmeler yaşanıyor. MHP 3 büyükşehirde aday çıkarmayacağını açıklayarak Ak Parti’ye büyük bir jest yaparken, iktidar partisinin de MHP’ye bazı il ve ilçelerde jest yapması bekleniyor.Bunların yanı sıra Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığı’nı yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi, 152 belediye başkan adayını daha hafta sonu açıkladı.Bu açıklanan isimlerden iki tanesinin eski Ak Parti Milletvekili olduğu öğrenildi.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Sabri Varan, 2002-2007 yılları arasında Ak Parti’de vekillik yapmıştı.Aynı zamanda Yozgat Belediye Başkan adayı gösterilen Mehmet Erdemir de 2002 yılında AK Parti'den milletvekili olmuştu. 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52