Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Türel Basınla Buluştu!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, bu sabah basın toplantısı düzenledi.

banner96

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Türel Basınla Buluştu!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, bu sabah basın toplantısı düzenledi.

16 Temmuz 2020 Perşembe 12:25
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Türel Basınla Buluştu!
banner22

Türel, gündemle alakalı değerlendirmelerde bulundu. Yerel yönetimleri eleştiren Türel, Gebze adına elle tutulur bir iş olmadığını ifade etti. Yapılan güzel işleri takdir ettiklerini, içi boş eleştiri yapmadıklarını kaydeden Türel, 15 yıldır aynı anlayışın hakim olmasına rağmen sorunların çözülemediğini belirtti. Konuşmasına şehitlerimize rahmet dileyerek başlayan Türel, “15 Temmuz’u geride dördüncü senesinde geride bıraktık. Milletimizin büyük bir destan yazdığı gece. O gecede her görüşten insanlar vatan, millet, bayrak uğruna çıktı ve şehit oldu.Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz, Gazilerimiz oldu, onlara da şükran borçluyuz.

Ayasofya meselesi Erbakan Hocamızın 50 yıl boyunca süren siyasi hayatında üzerinde durduğu bir mesele. Her fırsatta açılması gerektiğini ifade ediyor. Bunun için mücadele eden insanlar olarak, Milli Görüş olarak, Cumhurbaşkanı’nın ibadethane olması kararı güzel bir gelişmeydi, bundan dolayı da teşekkür ederiz.”dedi.

ORTADA ÇALIŞMA YOK

Zinnur Büyükgöz’ün bir yılını değerlendiren Türel, “15 yıldır aynı yönetim anlayışı var. Gebze Belediyesi’nde şahıslar değişse de aynı düşüncede olan iktidarın Belediye Başkanları var. Son bir yıl içinde Kamyoncular Garajı ve Adliye binasının Gebze’ye kazandırılması var. Bunlar yeterli değildir. 400 bin nüfuslu bir ilçenin yaklaşık 400 Milyon TL geliri var. 5 yıla bakıldığında kısa görünebilir ama ortada elle tutulur bir çalışma yok.”diye konuştu.  

PROGRAMI TERK EDERDİM

Açıklamalarını sürdüren Türel, “Stand açmayı, parti programına çevirmeyi hep yapıyorlar. Kardeşlik, birlik ve beraberlik deyip buna uygun hareket emmek doğru değil. O zaman bizler de stand açalım. Bu vatan sizin tekelinizde değil. Ben AK Parti standını görmedim, eğer görseydim bende programı terk ederdim. Vatandaşı günlerce susuz bıraktılar, vatandaş bunu hak etmiyor. 1999 da yapılan boruya alternatif üretememişler, yenileme çalışması yapmamışlar. Zinnur bey, Adnan Bey, İbrahim bey fark etmiyor, hep aynı yönetim.  Asfalt ve yol çalışmalarına bakıyoruz kalıcı bir şey yok, yama yapıyoruz. Trafik hala sıkıntı, OSB bölgesiyle alakalı bir proje var ne zaman sona erecek belli değil. Gebze’de yapılacak çok hizmet sahası var ve imkanları da var.”şeklinde konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52