Saadet Partisi Genel Merkezi haciz nedeniyle boşaltılıyor

Saadet Partisi genel merkez binası haciz nedeniyle boşaltılıyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın şikayetiyle memurlar SP binası geldi bina boşaltılıyor.

banner96

Saadet Partisi Genel Merkezi haciz nedeniyle boşaltılıyor

Saadet Partisi genel merkez binası haciz nedeniyle boşaltılıyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın şikayetiyle memurlar SP binası geldi bina boşaltılıyor.

11 Nisan 2019 Perşembe 11:31
Saadet Partisi Genel Merkezi haciz nedeniyle boşaltılıyor
banner22

Yeniden Refah Partisi'ni kuran, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın şikayeti üzerine Saadet Partisi genel merkez binasına yönelik haciz işlemi başlatılarak bina boşaltılmaya başlandı.

Türkiye'nin eski başbakanlarından Necmettin Erbakan'ın oğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, babasının eski lideri olduğu Saadet Partisi’ne, Genel Merkez binasının kirasının ödenmemesi nedeniyle haciz işlemi başlatmıştı.

Sözcü'den Yavuz Alatan'ın haberine göre, haciz işlemleri kapsamında bu sabah saatlerinde icra memurları Saadet Partisi binasına geldi. Saadet Partisi Genel Merkez binası polis memurları eşliğinde boşaltılmaya başlandı.

1 NİSAN’DA BİNAYI DEVRETMESİ GEREKİYORDU

Hisselerinin çoğunluğu ETAŞ Şirketine ait genel merkez binasının tahliyesine ilişkin açtığı davayı kaybeden Saadet Partisi, devir işlemini 1 Nisan'da tamamlaması gerekiyordu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz, ortağı oldukları Emlak Turizm Ticaret AŞ'ye (ETAŞ) ait olan ve Saadet Partisinin kiracı olarak bulunduğu genel merkez binasının boşaltılması için dava açtı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 15'inci Hukuk Dairesinin verdiği tahliye kararının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Saadet Partisi, yeni bina arayışına girdi.

Parti binasına 19 Kasım'da gelen icra memurları, Saadet Partisi yönetimine tahliye için 19 Aralık'a kadar bir ay süre tanıdı. Bunun üzerine parti binası arayışına hız verildi.

SAADET PARTİSİ ZAMAN İSTEDİ

Saadet Partisi, genel merkez binasının tahliyesine ilişkin belirlenen yasal sürede çıkamayacağını belirterek, yerel seçim süreci sona erene kadar zaman istedi.

Bunun üzerine Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi, genel merkez binasının tahliyesi konusunda anlaştı. Buna göre, Saadet Partisi genel merkez binasını 1 Nisan'da devretmesi gerekiyordu.

YENİ BİNA ARAYIŞI

Öte yandan Saadet Partisi yeni bir parti binası arayışına girmişti. Parti yetkilileri Balgat, Çukurambar mahalleleri ile Konya Yolu'nda bulunan çok sayıda binayı inceledi. Ancak aranan niteliklerde bir bina bulunamadığı için parti binası konusunda son kararın verilmediği öğrenildi.

banner44
Son Güncelleme: 11.04.2019 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52