BAŞKAN KARABACAK’TAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

banner96

BAŞKAN KARABACAK’TAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

18 Mayıs 2018 Cuma 14:00
BAŞKAN KARABACAK’TAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI
banner22

Başkan Karabacak mesajında; milli mücadele açısından son derece önemli olan bu günün ülkemiz açısından büyük önem arz ettiğini ifade ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”  dedi.

Başkan Karabacak mesajında şu görüşlere yer verdi.

Milli mücadele açısından son derece önemli bir gün olarak tarihe kazınan bu önemli gün bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin başlangıcı olmuştur. Bu tarihten itibaren milletimiz, varlığını esaret altında sürdürmeyeceğini ve kutsal vatan topraklarındaki işgale izin vermeyeceğini tüm dünyaya haykırmış ve Kurtuluş Savaşı’yla birlikte bunu tüm dünyaya göstermiştir. Bağımsızlığımızın sembolü olan bu önemli günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk Gençliğine armağan ederek gençlere ne kadar önem verdiğini göstermiştir. O yüzden şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmş bu toprakları ve Cumhuriyet’i yaşatmak ve daha da geliştirip gelecek kuşaklara taşımak başta gençler olmak üzere hepimizin en önemli görev ve sorumluluğudur.

GENÇLERE GÜVENİMİZ TAM

Gençlere yönelik ülkemizde önemli atdımlar atıldığını söyleyen Başkan Karabacak, “son yıllarda hükümetimiz tarafından gençlerimize yönelik yapılan yatırımlar geleceğimiz açısından son derece umut verici. Seçme ve seçilme yaşının 18 e indirilmesi hükümetimizin gençlere olan güvenin en önemli göstergesidir. Üniversite sayısının ikiye katlanması, iş alanında gençlere yönelik pozitif ayrımcılık, faizsiz kredi destekleri vb. uygulamalar gençlerimizin ufkunu açmış ve geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlamıştır. Bizlerde yerel yönetimler olarak gençlerimize her alanda katkı ve destek sunarak gelişimlerine katkı sunma gayreti içindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını  tebrik ediyorum.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52