Darıca'da eğitim öncesi güvenlik toplantısı

Darıca Kaymakamlığı öncülüğünde yeni eğitim öğretim yılı öncesi okulların güvenliği ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki toplantıya Kaymakam Ömer Karaman, İlçe...

banner96

Darıca'da eğitim öncesi güvenlik toplantısı

Darıca Kaymakamlığı öncülüğünde yeni eğitim öğretim yılı öncesi okulların güvenliği ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki toplantıya Kaymakam Ömer Karaman, İlçe...

09 Eylül 2017 Cumartesi 17:44
Darıca'da eğitim öncesi güvenlik toplantısı
banner22

 Darıca Kaymakamlığı öncülüğünde yeni eğitim öğretim yılı öncesi okulların güvenliği ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki toplantıya Kaymakam Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez ile okul müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Okullarda alınması gereken güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu toplantıda, Darıca'da eğitim öğretim yılı boyunca okullarda ve okul önlerinde hangi tedbirlerin alınacağı görüşüldü.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın başkanlığında, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının şube müdürlerinin katılımı ile dün koordinasyon toplantısı yapıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca’da yürütülen kamu hizmetleri, çeşitli iş ve işlemler ile kanunların tatbikatı üzerinde görüşmek üzere heyet halinde bir araya geldiklerini, bu birlik ve beraberlikten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, yapılacak olan toplantının Darıca için hayırlı olması temennisinde bulundu.

KARAMAN “GÜVENLİĞE ÖNEM VERİYORUZ”
Karaman, “Bu güzel İlçemize hizmet etmek büyük bir onur. İlçemizde verimli, hesap verilebilir, vatandaş beyanına güvenen, şeffaf bir kamu yönetimi oluşturmak, kamu hizmetinin doğru, hızlı ve kaliteli bir şekilde sunulmasının ortak hedef olarak benimsiyoruz. Muhtarlarımız, birim müdürlerimizle beraber Darıca’nın bütün sorunlarını çözmek için hizmet ediyoruz’’dedi.
Karaman, ayrıca toplantıda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra güvenliğe önem verdiklerini belirterek, ilçedeki güvenlik noktalarının revize edildiğini ve emniyet stratejik planlarının her geçen gün geliştirildiğini kaydetti. 

KARABACAK: DARICA’YA EN İYİ HİZMETİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’İlçemizin daha ileri seviyelere taşınması için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Güzel bir ekip olarak güzide İlçemiz Darıca’ya ve Darıca halkına en iyi şekilde sunmaya devam ediyoruz. Bu toplantı vesilesiyle kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm hizmet paydaşlarıma bugüne kadar gösterdikleri emek ve gayretten dolayı teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Eğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93